ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

"Από Δευτέρα τα νταούλια"...

"Πακετάρουν τον @alafogiorgos για το πειθαρχικό μαθαίνω. Ηδη έχει ειδoποιηθεί η διεθνής ένωση δημοσιογράφων και το NUJ, που ήταν μέλος του στην Αγγλία". Αυτό έγραψε ο Σίλας Σεραφείμ στο fb και ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Αντώνης Αλαφογιώργος το επιβεβαίωσε μέσα από τον λογαριασμό του στα social media. Συγκεκριμένα o  Aλαφογιώργος αναφέρει:
«Επιβεβαιώνω πλήρως τις..
πληροφορίες του Σίλα για προκαταρκτική εξέταση μου επί δίωρον στην ΕΡΤ, με βεβαία την παραπομπή μου σε πειθαρχικό, κατόπιν αξιώσεων των ανωτέρων αρμοδίων. Από Δευτέρα τα νταούλια».

Θυμίζουμε ότι ο Αντώνης Αλαφογιώργος με ανάρτησή του στο twitter είχε καλέσει τον πρόεδρο της Ένωσης Εισαγγελέων, Δ. Ασπρογέρακα να ελέγξει το δημόσιο χρήμα στην ΕΡΤ. Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ μέσω ενός tweet εγκαλούσε τον συνάδελφό του Σεραφείμ Κοτρώτσο για το γεγονός ότι αν και δεν είναι υπάλληλος της ΕΡΤ έχει δύο εκπομπές, αφήνοντας αιχμές για το κόστος της μεικτής παραγωγής. Είχε ακολουθήσει άγρια κόντρα μεταξύ των δύο, η οποία πήρε και πολιτικές διαστάσεις (δείτε ΕΔΩ)