ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Αποπομπή Σπυράκη ζητάει το Μαξίμου

Μετά το σημερινό δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» με νέες αποκαλύψεις για τη συνάντηση της Μαρίας Σπυράκη με τον Ζόραν Ζάεφ στις Βρυξέλλες τον Δεκέμβριο, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού τονίζει ότι «το μόνο που μένει στον κ. Μητσοτάκη, είναι να αποπέμψει άμεσα την "ειδική απεσταλμένη του"», καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.
Όπως έγραψε η «Εφ.Συν.», λίγες..
ημέρες πριν το ραντεβού, που ήταν καθορισμένο και με όλες τις λεπτομέρειες, «άνθρωπος από το διπλωματικό γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη είχε επικοινωνήσει με τα Σκόπια και είχε ζητήσει να δεχτεί ο Σλαβομακεδόνας πρωθυπουργός τον απεσταλμένο του αρχηγού της Ν.Δ., δηλαδή την κ. Σπυράκη.»
Στην ανακοίνωσή του το Μεγάρου Μαξίμου σχολίασε πως «ο "τυχαίος καφές" της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ είχε κανονιστεί μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια από το διπλωματικό γραφείο του κ. Μητσοτάκη και η συνάντηση δεν ήταν τόσο "τυχαία", αλλά έγινε στο ξενοδοχείο "Courtyard by Mariott Brόssels", στο οποίο διέμενε η επίσημη αποστολή του Ζόραν Ζάεφ».
«Η κ. Σπυράκη συνελήφθη ψευδόμενη κατ’ εξακολούθηση για τις μυστικές συναντήσεις της, κατ’ εντολή του κ. Μητσοτάκη, με τον Ζόραν Ζάεφ», σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.
«Χθες η Ν.Δ. δε βρήκε λέξη να πει για την αποκάλυψη ότι ζήτησε από τον Πρωθυπουργό της πΓΔΜ να μην αναζητηθεί λύση με τη σημερινή κυβέρνηση, αλλά σε δεύτερο χρόνο εάν ο κ. Μητσοτάκης έρθει στην εξουσία, προκειμένου να μη διασπαστεί προεκλογικά η Ν.Δ.» σημείωσε το Μαξίμου.