ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Μοιρασμένοι στο «Έθνος» για τον Σκυλλάκο

Στα γραφεία της εφημερίδας στο Νομισματοκοπείο εμφανίστηκε τη Δευτέρα και επίσημα, ο νέος διευθυντής του «Έθνους» Αντώνης Σκυλλάκος. Η πρώτη αίσθηση στους εργαζόμενους; Μάλλον μοιρασμένη, καθώς άλλοι αναγνωρίζουν τα "γαλόνια" και την εμπειρία του σε διευθυντικές θέσεις σε πολύ μεγάλα μαγαζιά, όπως ΕΡΤ και ΑΠΕ, ενώ άλλοι, πάλι, θεωρούν ότι δεν θα μπορέσει να δώσει,..
ως "παλιός" την ώθηση και την ανανέωση που θέλει η εφημερίδα. Εν αναμονή λοιπόν γιατί οι επόμενες μήνες, ως προεκλογικοί, θα είναι κρίσιμοι.
***

Από την Τατιάνα, το έριξε στη… Μελέτη
Ένα κοινό έχουν φέτος η Τατιάνα Στεφανίδου και η Ελεονώρα Μελέτη. Η πρώην – επί πολλά χρόνια – αρχισυντάκτρια της μίας, αυτή τη σεζόν – μετά από ένα διάλειμμα ενασχόλησης και με τις δημόσιες σχέσεις – είναι στο πλευρό της άλλης και σχεδιάζουν μαζί το πρόγραμμα που θα παρουσιάζει στον ALPHA. Να δούμε αν και η εκπομπή της Μελέτη θα έχει άρωμα... Τατιάνας ή εντελώς άλλη φιλοσοφία.
***
Επιλέγουν… συγγραφείς

Πολλοί νομίζουν ότι οι λογογράφοι των αρχηγών των κομμάτων προέρχονται μόνο από τον δημοσιογραφικό χώρο. Κάνουν όμως λάθος. Τα τελευταία χρόνια είναι αρκετοί που επιλέγουν συγγραφείς για να τους γράφουν τους λόγους τους. Εξ ου και η χρήση πολλών παρομοιώσεων, στίχων ποιημάτων κ.ά.  Τον τελευταίο καιρό, μάλιστα, από συγκεκριμένο κόμμα γίνονται προσπάθεια ανανέωσης των λογογράφων, έτσι για μια αλλαγή στο ύφος. Έρχονται – σιγά σιγά – και εκλογές εξάλλου…

- από το fmvoice.gr