ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Goal στον ΣΚΑΪ με τον Μιχάλη Τσώχο

Η εκπομπή «Goal χωρίς Σύνορα», μια από τις μακροβιότερες της ελληνικής τηλεόρασης και καθιερωμένη στη συνείδηση των φιλάθλων εδώ και δεκατρία χρόνια, συνεχίζει, ανανεώνεται και βάζει στα σπίτια σας γκολ και πλούσιο αθλητικό θέαμα από την Ελλάδα και το εξωτερικό κάθε Σάββατο και Κυριακή.
Από αυτή την εβδομάδα σας υποδέχεται στον ΣΚΑΪ ο Μιχάλης Τσώχος που έχει επίσης στο ενεργητικό του εκατοντάδες.. ώρες περιγραφών των σπουδαιότερων ποδοσφαιρικών γεγονότων, όπως Euro, Παγκόσμια Κύπελλα, Champions και Europa League.
Το «Goal χωρίς Σύνορα» θα εξακολουθήσει να σας παρουσιάζει τα γκολ από τα σημαντικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, επικεντρώνοντας στις πιο σημαντικές ιστορίες των πρωταγωνιστών τους.
• Εμπλουτίζει τη θεματολογία του με δυνατό ρεπορτάζ και συνεντεύξεις στην αναγγελία των αναμετρήσεων της Superleague, με τους ρεπόρτερ στο στούντιο να δίνουν όλες τις τελευταίες πληροφορίες και τις εκτιμήσεις για τα μεγάλα ματς του πρωταθλήματος.
• Αφηγείται τις πιο σημαντικές αθλητικές ιστορίες από όλα τα σπορ μέσα από τα μάτια των πρωταγωνιστών τους. Βάζει γκολ στο αθλητικό θέαμα επεκτείνοντας τη θεματολογία του πέραν του ποδοσφαίρου.
• Ανοίγει παράθυρο στο μπάσκετ με τις πιο δυνατές στιγμές και τα πιο σημαντικά πρόσωπα της Ευρωλίγκας και της ελληνικής Basket League.
• Είναι παντού και καλύπτει τα γεγονότα τη στιγμή που συμβαίνουν.
Αρχισυντάκτης της εκπομπής θα είναι ο προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος, Παναγιώτης Περπερίδης.
Δημοσιογραφική Παραγωγή: Γιώργος Πανάγος
Δημοσιογραφική Ομάδα: Νίκος Παγκάκης, Νίκος Σταματέλος, Θέμης Σωτηρόπουλος, Αλέξανδρος Σωτηρόπουλος, Μάνια Αλιβιζάτου
«Goal χωρίς Σύνορα»
Σάββατο 12.00-14.00
Κυριακή 13.00-14.00