ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Aποπέμπεται μετά τη συνέντευξη στον «Φιλελεύθερο»

Δήλωση Βίτσα για τον Διευθυντή της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, προέβη στην παρακάτω δήλωση προς το ΑΠΕ – ΜΠΕ σχετικά με σημερινή συνέντευξη του Διευθυντή της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης, Ανδρέα..
Ηλιόπουλου, στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος»:
«Την περασμένη Τρίτη το πρωί και ώρα 10:00 κάλεσα τον κ. Ηλιόπουλο, Διευθυντή της ΥΠΥΤ, και τού ανακοίνωσα ότι δεν μπορεί να συνεχισθεί η συνεργασία του με το Υπουργείο, λόγω πολλαπλών αδυναμιών ανταπόκρισης στα καθήκοντά του. Τού ζήτησα να μου απαντήσει το πρωί της Παρασκευής εάν θα παραιτηθεί ή θα πρέπει να ακολουθήσω τη διαδικασία για την παύση του. Μού είπε ότι θα έχω την τελική του απάντηση για το τρόπο αποχώρησής του την Παρασκευή το πρωί. Την επιλογή αυτή τού την έδωσα, σεβόμενος την ιστορία του και το προηγούμενο στρατιωτικό του αξίωμα.
Με όσα αναληθή αναφέρει στη σημερινή του συνέντευξη στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος», θεωρώ ότι έχω την απάντησή του και φυσικά θα κινηθούν οι δέουσες νομικές διαδικασίες εναντίον του για όσα ψευδώς αναφέρει».