ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Ο άτυπος σύμβουλος του Γιάννη Αλαφούζου

Ποιοι φοβούνται τον Θοδωρή Ρουσόπουλο

Στην Πειραιώς θεωρούν σίγουρο ότι ο Θοδωρής Ρουσόπουλος θα συμπεριλαμβάνεται στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια. Αυτό για το οποίο δεν είναι καθόλου σίγουροι, ακόμη και στελέχη που ανήκουν στη στενή ομάδα του Μητσοτάκη, είναι σε ποια εκλογική περιφέρει θα κατέβει. Η επιθυμία του πρώην υπουργού επί Κ. Καραμανλή, να είναι υποψήφιος σε κάποια «βατή» για αυτόν..
περιφέρεια (βλ.Β1' Βορειου Τομέα Αθηνών) σκοντάφτει στις αντιδράσεις πολλών νυν βουλευτών που δεν τον θέλουν ως αντίπαλο. Μάλιστα μαθαίνουμε ότι έχουν εισηγηθεί στον πρόεδρο της ΝΔ, εφόσον ο Ρουσόπουλος θέλει να είναι υποψήφιος, να πάει στη Β' Δυτικής Αττικής (Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα, Μέγαρα, Φυλή).
Τώρα μεταξύ μας, αυτό μάλλον μοιάζει με καψόνι για τον πρώην υπουργό ο οποίος θα πρέπει να τρέχει για ψηφαλάκια στη Μάνδρα και τη Φυλή. Ενώ ο βόρειος τομέας έχει άλλη χάρη, μιας και θεωρείται περιφέρεια των πλουσίων.
Για να δούμε, τελικά, που θα κάτσει η μπίλια για τον επικεφαλής του Ινστιτούτου Καραμανλής και άτυπο σύμβουλο, όπως φημολογειται, του Γιάννη Αλαφούζου;

Α.Ε. (από τα παραπολιτικά της εφημερίδας Documento με τον τίτλο "Βάλτε τώρα που γυρίζει")