ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Εκνευρισμός στη ΝΔ για την «Καθημερινή»

Με… «πονοκέφαλο» ξύπνησαν χθες, αλλά και σήμερα, τα στελέχη της ΝΔ –και αυτός ο πονοκέφαλος προκλήθηκε και τις δύο ημέρες από γραφόμενα της «Καθημερινής».
Η πρωινή εφημερίδα του ομίλου Αλαφούζου, που έχει αποκληθεί ως η «ναυαρχίδα της Κεντροδεξιάς», χθες και σήμερα μάλλον ενόχλησε αρκετούς στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης: στο χθεσινό φύλλο της, η εφημερίδα αποκάλυπτε τα πρακτικά από τις συσκέψεις αρχηγών στην πΓΔΜ,..
όπου εκεί εμφανιζόταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης να έχει παραδεχθεί στον Ζόραν Ζάεφ την μικροκομματική στόχευσή του, λέγοντας ότι… δεν ψηφίζει τη συμφωνία των Πρεσπών επειδή δεν την ψηφίζει ο Πάνος Καμμένος!
Και, πριν συνέλθουν απ’ αυτό το «χαστούκι» στην οδό Πειραιώς, η ίδια εφημερίδα έρχεται σήμερα να αποκαλύψει ότι η γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, λέει «ναι υπό όρους» στην επιδίωξη της ελληνικής κυβέρνησης να ακυρώσει τις μειώσεις και τις περικοπές στις συντάξεις! Εξ ου και οι πονοκέφαλοι…
- από το nonews-news