ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Ο Καμμένος και οι "παλιοί σωματοφύλακες του Ψυχάρη"

Αναίτια επίθεση κατά των δημοσιογράφων του πρώην ΔΟΛ Γιώργου Λακόπουλου, Γ. Παπαχρήστου και Παν. Λάμψια εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σε δηλώσεις του μετά την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ. Αναφερόμενος σε επιλεκτική χρηματοδότηση Μέσων Ενημέρωσης από τις τράπεζες ο Καμμένος ανέφερε:..
«Το πρώτο εξάμηνο του 2018 εδόθησαν σε εφημερίδες οι οποίες χρωστούν τεράστια ποσά στις τράπεζες και το δημόσιο επιδοτήσεις άνω του 1,5 εκατ. ευρώ ενώ άλλα μέσα δεν πήραν. Είδα και δημοσιογράφους οι οποίοι είχαν δηλώσει από τον Ιούνιο ότι αποσύρονται, παλιούς σωματοφύλακες του κ. Ψυχάρη, όπως ο κ. Λακόπουλος, που μαζί με τον κ. Παπαχρήστο και τον κ. Λάμψια, ήταν οι τρεις που επωφελήθηκαν περισσότερο από τα δάνεια του κ. Ψυχάρη – του οποίου κατάσχεται η περιουσία- να επανέρχονται γιατί μύρισαν πάλι αίμα. Θα πρέπει αυτή η κυβέρνηση να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα και δια των τραπεζών, ότι η συνέχιση της χρηματοδότησης από την πλευρά της διαπλοκής, μέσων ενημέρωσης που έχουν ως μόνιμο σκοπό την εξυπηρέτηση της διαπλοκής, και το χτύπημα των υγιών πολιτικών δυνάμεων, δεν θα γίνει επιτρεπτή».

δείτε το βίντεο μετά το 3ο λεπτό: