ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Γιατί αποχώρησε ο αρχισυντάκτης του Αρβανίτη

Kάποιοι έλεγαν ότι είναι το απόλυτο δίδυμο με τον Κώστα Αρβανίτη (από τον ρ/σ 247) και τώρα ξαφνικά τα βρόντηξε και φεύγει. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Κλώσσα, εκ των αρχισυντακτών της «Αλλης Διάστασης» στην ΕΡΤ που μέσω facebook γνωστοποιησε πως η συνεργασία του ολοκληρώθηκε και αποχωρεί από την εκπομπή.
Πάντως τίποτε δεν προμήνυε την αποχώρησή του και κάθε μέρα..
ανέβαιναν στο fb, βιντεάκια από την προετοιμασία της εκπομπής όπου οι συντελεστές πολύ χαλαρά με αστεία και πλάκα έκαναν τη σύσκεψή τους για την επόμενη ημέρα. Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται «γιατί έφυγε ο Κλώσσας από την εκπομπή του Αρβανίτη;» με τους περισσότερους να λένε πως έχει κλείσει σε άλλο «μαγαζί»...

Τώρα ο Αλ. Κλώσσας, αιφνιδιάζοντας γνωστούς και φίλους, γράφει στο fb:
Η ζωή μας κύκλους κάνει. Κύκλοι ανοίγουν, κύκλοι κλείνουν. Ένας ακόμα κύκλος έκλεισε για εμένα. Τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου η συνεργασία μου με την εκπομπή «Άλλη Διάσταση» ολοκληρώθηκε. Ήταν ένα δύσκολο στοίχημα, αλλά νομίζω ξεκινήσαμε να το κερδίζουμε.
Ευχαριστώ όλη την ομάδα για τη συνεργασία σε μια ιδιαίτερα απαιτητική εκπομπή. Όλοι αποδείχθηκαν εξαιρετικοί συνεργάτες και πολλοί καλοί επαγγελματίες. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους.
Και τώρα πάμε γι άλλα!