ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Εθελοντική αιμοδοσία στον ΕΔΟΕΑΠ

Ο ΕΔΟΕΑΠ , σε συνεργασία με το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Αθηνών «ΕΛΠΙΣ» και με την υποστήριξη της Διοίκησης του ΠΣΑΤ , διοργανώνει αύριο Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 από τις 10.00–14.00 , εθελοντική αιμοδοσία στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ» του κτιρίου της οδού Σισίνη 18 και Ηριδανού, στον ­­­­1ο όροφο.  Η προσφορά αίματος μόνο σε έκτακτη ώρα, δεν λύνει το.. πρόβλημα. Για να εξασφαλιστεί επαρκές απόθεμα, είναι αναγκαία η εθελοντική και συστηματική προσφορά αίματος .
Ο ΕΔΟΕΑΠ, αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή του στο θεσμό και ευαισθητοποιεί τους ασφαλισμένους για τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας που είναι απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας προς τους συνανθρώπους μας.
Η αιμοδοσία άλλωστε, είναι μια απλή διαδικασία που διαρκεί μόνο 8 -10 λεπτά . (Δείτε εδώ οδηγίες για τον υποψήφιο αιμοδότη).
Καθ΄όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας στον ΕΔΟΕΑΠ , η κινητή μονάδα του ΕΛΠΙΣ, με το ειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα υποστηρίζει τους εθελοντές αιμοδότες. Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος αιμοδότης δεν μπορεί να δώσει αίμα κατά την ημέρα που έχει οριστεί η αιμοδοσία, έχει τη δυνατότητα να επισκέπτεται το ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ του Γ.Ν.Ν.Α. ΕΛΠΙΣ (Δημητσάνης 7, Αμπελόκηποι ) από Δευτέρα –Παρασκευή 08.30-15.30 για να προσφέρει αίμα υπέρ της Τράπεζας Αίματος του ΕΔΟΕΑΠ . Σας επισημαίνουμε ότι κατά την προσέλευσή σας στην αιμοδοσία, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ σας.