ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

O «συριζαίος» Δελλατόλας, o Χασαπόπουλος του Mega και οι καναλάρχες

Ο ανταγωνισμός αρέσει στον Γ. Παπαδάκη

Την ευχή να πάνε όλα καλά με το MEGA και να επιστρέψει γρήγορα ο «ανταγωνισμός» εξέφρασε ο τηλεπαρουσιαστής του ΑΝΤ1 Γιώργος Παπαδάκης υποδεχόμενος τους δημοσιογράφους καλεσμένους της σημερινής εκπομπής του.
Ιδιαίτερη υποδοχή επεφύλαξε ο Παπαδάκης στον δημοσιογράφο του Μεγάλου Καναλιού Ιορδάνη Χασαπόπουλο που συμμετείχε στο πάνελ της εκπομπής μαζί με τον «συριζαίο» - όπως τον αποκάλεσε- Αντώνη Δελατόλλα και τον Δημήτρη Μαρκόπουλο που πληροφορίες τον θέλουν να πολιτεύεται στον Πειραιά.
Ο Γ. Παπαδάκης απευθυνόμενος στον Χασαπόπουλο είπε: «Θέλουμε το Mega ανοικτό κι ας μας δημιουργήσει πρόβλημα. Ησουν πάντα απέναντι μου, σε κανάλι εννοώ.  Το θέμα όμως με.. το Mega είναι αγκάθι για εμας τους εργαζόμενους. Δεν μας ενδιαφέρει  εάν οι ιδιοκτήτες των καναλιών θα ήθελαν το Mega ανοιχτό ή κλειστό. Εμεις εδω ως ομάδα δημοσιογραφική το θέλουμε ανοιχτό έστω κι αν αυτό μας δημιουργήσει πρόβλημα στην τηλεθέαση».
Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος του Mega Ιορδάνης Χασαπόπουλος πρόσθεσε: «Αν όλα πάνε καλά από τον Ιανουάριο και μετά θα έχουμε ευχάριστα…»