ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Κοβει την κυριακάτικη έκδοση ο Ριζοσπάστης

Θα βγάζει ενισχυμένο φύλλο Σαββατοκύριακου

Τέλος η κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας «Ριζοσπάστης».Από το Σάββατο 9 Δεκέμβρη η ύλη που φιλοξενείται στον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη» εντάσσεται στη νέα ενισχυμένη έκδοση που θα κυκλοφορεί το Σαββατοκύριακο.
Η νέα έκδοση θα έχει 40 σελίδες, με αρθρογραφία, ρεπορτάζ, έρευνες, ειδικές σελίδες για τους εργαζόμενους, για τις γυναίκες, για τους στρατευμένους, την ιδεολογία, την επιστήμη κ.ά. Στόχος είναι η άνοδος της κυκλοφορίας και της αξιοποίησης της εφημερίδας.
Οπως αναφέρεται σε σχετικό σημείωμα «σκοπός αυτής της αλλαγής είναι η ενίσχυση της προσπάθειας, της μάχης που δίνουν τα μέλη και .. οι φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ για την καλύτερη αξιοποίηση και διακίνηση της εφημερίδας».
Στο εξής, η εξόρμηση με τη νέα έκδοση του «Ριζοσπάστη» θα ξεκινάει σε όλη τη χώρα από το πρωί του Σαββάτου και θα συνεχίζεται μέχρι και τη Δευτέρα, αυξάνοντας τις δυνατότητες και τα περιθώρια να οργανωθεί καλύτερα η διακίνηση του φύλλου.