ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Ο Τσίπρας κατήγγειλε το «μιντιακό λόμπι»

Συντονισμένη επίθεση από «το μιντιακό λόμπι που επιδιώκει να δημιουργήσει θόρυβο ώστε να καλυφθεί η κατάθεση της γραμματέως Χριστοφοράκου, οι offshore, οι ακολασίες των παραδείσων, τα στοιχεία που θέλουν τον Γραμματέα της ΝΔ να συνομιλεί με ανθρώπους της βίας» κατήγγειλε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στη συζήτηση για τη συμφωνία πώλησης πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία . 
Κατά την συζήτηση που έγινε ύστερα από επερώτηση βουλευτών της Ν.Δ, ο Τσιπρας απάντησε σε υψηλούς τόνους στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτακη, τονίζοντας: «Δεν θα ανεχτώ καμία πρόκληση, καμία συκοφαντία και καμία γραφικότητα από τον κ. Μητσοτάκη. Φτάσατε στο σημείο να..
ισχυριστείτε ότι το προγραμματισμένο ταξίδι μου στη Γαλλία και στις Βρυξέλλες και οι συναντήσεις μου με Μακρόν και Γιούνκερ έγινα για να μη βρίσκομαι στη Βουλή, για να δραπετεύσω. Από τι; Από την αντιπαράθεση με τον κ. Μητσοτάκη; Ούτε εσείς, ούτε εκείνοι που τα γράφουν δεν τα πιστεύουν».
Από την άλλη πλευρά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, που έκανε λόγο για «σκάνδαλο πρώτου μεγέθους»  επιχείρησε να αποδομήσει το «ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς» το οποίο χαρακτήρισε ως «το πιο σύντομο ανέκδοτο της πολιτικής ζωής».

Κι ένα σχόλιο του Σωτήρη Καψώχα από το fb: Από τα πιο ωραία που ακούσαμε στη σημερινή αναμέτρηση στη Βουλή είναι ότι ο Τσίπρας κρύβεται μπροστά στον Κυριάκο και βεβαίως πως η ΝΔ θέλει σαν τρελή να συζητηθεί το θέμα των φορολογικών παραδείσων. Και να μην ξεχάσω το αμίμητο της Φώφης: Εμείς καταργήσαμε τους μεσάζοντες στα εξοπλιστικά και το κορυφαίο ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε αυτοκάθαρση.