ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Θεσσαλονίκη 1917: Η φωτιά που γέννησε μια πόλη

Το COSMOTE HISTORY φέρνει στις οθόνες μας τη νέα συμπαραγωγή της COSMOTE TV, «Θεσσαλονίκη 1917: Η φωτιά που γέννησε μια πόλη», σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Βαρδαρινού, στο πλαίσιο του αφιερώματος «Η κάμερα αφηγείται: Συμπαραγωγές COSMOTE TV». Το ντοκιμαντέρ ξετυλίγει την καταστροφική πυρκαγιά στη Θεσσαλονίκη το 1917, και αποκαλύπτει τον τρόπο που κατάφερε η  πόλη αυτή να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της (Κυριακή 3/12, 21.00). 
 ****
Και φέτος τα Χριστούγεννα το κανάλι NovachristmasHD επιστρέφει με το πιο μουσικό.. τηλεοπτικό πρόγραμμα, αποκλειστικά για συνδρομητές Nova! Από το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 6 Ιανουαρίου  το γιορτινό κανάλι NovachristmasHD φέρνει τις φανταστικές μελωδίες του Οσκαρικού «La La Land» και τα μεγάλα φαντασμαγορικά Musicals του κινηματογράφου! 
 ****
Πρεμιέρα κάνει την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στην COSMOTE TV το χριστουγεννιάτικο κινηματογραφικό κανάλι COSMOTE CINEMA Christmas HD με 80 ταινίες σε 18 ημέρες, μεταξύ των οποίων δημοφιλή blockbusters, εορταστικές ταινίες και μεταγλωττισμένες παιδικές ταινίες από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο του Hollywood, όπως τα Walt Disney Studios, η Paramount, η NBC/Universal κ.ά., όλα σε high definition.
Καθημερινά με τρεις ζώνες, Time for Fantasy στις 17.30, Time for Joy 19.30 και Time for Magic στις 22.30, το πρόγραμμα του COSMOTE CINEMA Christmas HD θα περιλαμβάνει ταινίες για όλη την οικογένεια.