ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Πως το ΚΕΕΛΠΝΟ μοίραζε εκατομμύρια στα ΜΜΕ

Τι είπε μιλώντας "Στο Κόκκινο" ο υπουργός Π. Πολάκης

Κάποιες από τις κραυγαλέες περιπτώσεις διασπάθισης δημόσιου χρήματος στο ΚΕΕΛΠΝΟ και διαπλοκής ΜΜΕ και πολιτικής, παρέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Στάθη Σχινά.
Σύμφωνα με όσα είπε ο Π. Πολάκης, το 2014 χρονιά μνημονίων, περικοπών και μιζέριας, από το ΚΕΕΛΠΝΟ δόθηκαν 5,8 εκατ. ευρώ σε διαφημιστική δαπάνη σε ΜΜΕ, site, περιοδικά σε όλη τη χώρα. Κι αυτό προκύπτει, όπως είπε ο υπουργός, μόνο από τα τιμολόγια άνω των 30.000 ευρώ που έχει ελέγξει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
«Πρώην συνέταιροι του Άδωνι χρηματοδοτήθηκαν, site φτιάχτηκε στο όνομα μητέρας και..
γραμματέα πολιτευτή της ΝΔ, πήρε 85.000 ευρώ και έκλεισε σε ένα χρόνο», είπε ο Πολάκης αναφέροντας και σειρά άλλων περιπτώσεων, όπως τοποθέτηση banner για τρεις μήνες με κόστος 15.000 ευρώ.
«Υπάρχουν δεκάδες χαρτιά που έχουν κατατεθεί στους εισαγγελείς για 8.000 ευρώ σε σύμβουλο επικοινωνίας για 2-3 μήνες, ή 18.000 σε άλλον, για 19.000 σε εφημερίδες προκειμένου να δημοσιευτεί άρθρο με τίτλο "Πολυομυελίτιδα στη Συρία"», ισχυρίστηκε ο αν. υπουργός Υγείας που συμπλήρωσε πως «αντίστοιχα, χρηματοδοτήθηκε τηλεοπτικός όμιλος για να διοργανώσει βραβεία ήθους, μία χρονιά με 250.000 ευρώ και μία ακόμη με 750.000 ευρώ».