ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Σαραβάκος, Ρότσα, Βαζέχα...

«Η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου»: Ο Παναθηναϊκός της σεζόν 1993-1994 
 
Με το έβδομο επεισόδιο που είναι αφιερωμένο στον Παναθηναϊκό της σεζόν 1993-1994 συνεχίζεται την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στις 22:00 στο NovasportsstoriesHD η μεγάλη συμπαραγωγή ΕΡΤ – Νova,  «Η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου». Όλοι οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αφιέρωμα και σε επανάληψη το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 23:00 στο NovasportsstoriesHD.
Η εκπομπή είναι αφιερωμένη στον Παναθηναϊκό της σεζόν 1993-94, όταν και οι «πράσινοι».. έχασαν το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ, τερματίζοντας στη δεύτερη, ενώ κατέκτησαν το Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στην «Ένωση», σε έναν από τους καλύτερους τελικούς που έγιναν ποτέ (2-2 κανονική διάρκεια, 3-3 στην παράταση και 4-2 στα πέναλτι). Στην κάμερα των καναλιών Novasports μιλούν  βασικοί πρωταγωνιστές εκείνης της σεζόν όπως οι Δημήτρης Σαραβάκος, Χουάν Ραμόν Ρότσα, Κριστόφ Βαζέχα, Γιόζεφ Βάντσικ, Στράτος Αποστολάκης, Σπύρος Μαραγκός, Κώστας Φραντζέσκος.
Η συμπαραγωγή της ΕΡΤ με τη Nova,  «Η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου», είναι μια ποδοσφαιρική - αθλητική βιβλιοθήκη, κληρονομιά για τις επόμενες γενιές,  που θα συνδυάσει το πολύτιμο αθλητικό τηλεοπτικό αρχείο της ΕΡΤ με το αποκλειστικό υλικό που δημιούργησε και εξασφάλισε το δημοσιογραφικό δυναμικό των καναλιών Novasports. Οι Έλληνες φίλαθλοι, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ιστορία του  επαγγελματικού ελληνικού ποδοσφαίρου από τη γέννηση του, τη σεζόν 1979-80 έως τις μέρες μας.