ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Προχωρήστε!

Λάβαμε πολλά μηνύματα και τηλεφωνήματα από αναγνώστες, φίλους, εχθρούς, γνωστούς, αγνώστους σχετικά με την απόφαση να βάλουμε γκουγκλοδιαφημίσεις στο μπλογκ. Ολοι είχαν να πουν μια καλή κουβέντα και με καλή διάθεση να προτείνουν κάτι για το μπλογκ - ακόμη κι οι «εχθροί»!..
Από τα μηνύματα ξεχωρίσαμε αυτό του δημοσιογράφου Χριστόφορου Κάσδαγλη που μας το  έστειλε με την άκρως ενθαρρυντική προτροπή «Προχωρήστε!» (τον ευχαριστούμε).
Ακολουθεί το σημείωμα του Χριστόφορου Κάσδαγλη:..
Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα σας,
Χαίρομαι που πήρατε τη δύσκολη απόφαση να δοκιμάσετε σε πιο επαγγελματική πίστα.
Προφανώς για τους αναγνώστες σας η πρώτη εντύπωση από τη φιλοξενία διαφημίσεων είναι πιθανόν να ξενίζει.
Είμαι βέβαιος όμως ότι αν κάνετε τα βήματα που υπόσχεστε, σύντομα η όποια ενόχληση θα μεταστραφεί σε κατανόηση, και αργότερα σε ικανοποίηση.
Γενικά θα έλεγα να αλλάξετε όσα περισσότερα μπορείτε, χωρίς όμως να αλλάξετε αυτό που είστε: την οπτική γωνία σας, τη φρεσκάδα και τα ρεφλέξ σας.
Συναδελφικά,
Χριστόφορος Κάσδαγλης
σημ zoornalistas: Σε καμμία περίπτωση το ιστολόγιο δεν πρόκειται να γίνει «επαγγελματικό» με την έννοια που του προσδίδουν κάποιοι... Θα παραμείνει «ερασιτεχνικό». Οπως ερασιτεχνικό ήταν παλιά και το (καλό) ποδόσφαιρο...