ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Νέα αναστάτωση στο ραδιοσταθμό Στο Κόκκινο

Oταν ο Αλ. Τσίπρας έδινε συνεντεύξεις Στο Κόκκινο
Eργαζόμενοι κάνουν λόγο για «νομότυπο» λουκέτο και ετοιμάζονται για παράσταση διαμαρτυρίας στο Μαξίμου

Ανάστατοι είναι οι εργαζόμενοι στο «105,5 στο Κόκκινο», οι οποίοι ετοιμάζονται για παράσταση διαμαρτυρίας στο Μαξίμου, καθως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με αλλαγές που προωθεί σχετικά με την νέα αδειοδότηση των ραδιοφώνων, βάζει ουσιαστικά λουκέτο στους κομματικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και συνεπώς στον σταθμό της Αριστεράς, που ούτως ή άλλως τον έχει απαξιώσει τον τελευταίο καιρό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι έχουν αύριο το πρωί συνέλευση, προκειμένου να μεθοδεύσουν τις κινήσεις τους..
Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του e-tetRadio, η... «αριστερή μας κυβέρνηση» και το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, εφαρμόζοντας πλήρως την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ, με την τροπολογία που κατέθεσε σήμερα καταργεί το νόμο Ρουσόπουλου  (3592/2007), ο οποίος νομιμοποιούσε τα κομματικά ραδιόφωνα και εξισώνει τους ραδιοσταθμούς των πολιτικών κομμάτων με τους υπόλοιπους -πλην της ΕΡΤ- εν όψει της νέας αδειοδότησης.
Αυτό αφορά τον 105.5 Στο Κόκκινο του ΣΥΡΙΖΑ και το ΑΡΤ 90.6 του ΛΑΟΣ.
Eργαζόμενοι στο «Κόκκινο», θεωρούν οτι αυτό το γνωριζαν ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Ν. Παππάς και ο διευθύνων σύμβουλος του σταθμού, Κ. Νικόλτσιος και τους δούλευαν περιμένοντας το "νομότυπο" λουκέτο.