ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

«Δεν είμαστε όλοι ίδιοι κυρία Μητσοτάκη, σ' αυτό συμφωνούμε»

«Η κυρία Μητσοτάκη θα πρέπει, ως δημόσιο πρόσωπο, να αποδέχεται την πολιτική κριτική που της ασκείται», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζοντας τα εξώδικα που μοίρασε η Μαρέβα Γκραμπόφκσι σε υπουργούς και ΜΜΕ (δείτε ΕΔΩ), ενώ προανήγγειλε προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για τα σκάνδαλα στα οποία φέρεται να εμπλέκεται η οικογένεια Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα, κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ερωτηθείς σχετικά από τον δημοσιογράφο της «Εφ.Συν.», Νίκο Σβέρκο, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σχολίασε: «Αν η κυρία Μητσοτάκη θεωρεί ότι η πολιτική συζήτηση πρέπει να διεξάγεται μέσω εξωδίκων, κι εγώ προσωπικά αλλά φαντάζομαι και ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, και οι δημοσιογράφοι που έλαβαν το σχετικό εξώδικο, θα το καλωσορίσουν»..
Συμπλήρωσε, ωστόσο, ότι πρόκειται για μια κίνηση που υποδηλώνει περισσότερο ένδειξη αδυναμίας παρά οτιδήποτε άλλο και συνέστησε στη σύζυγο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κατανοήσει ότι, ως δημόσιο πρόσωπο, θα πρέπει να ακούει την κριτική και τα ερωτήματα που της απευθύνονται.
Στη συνέχεια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε διεξοδικά στα ερωτήματα που έχουν τεθεί από το Μαξίμου στον Κυριάκο Μητσοτάκη -κάποια από τα οποία αφορούν και δραστηριότητες της συζύγου του- και για τα οποία ο πρόεδρος της Ν.Δ. «αρνείται να απαντήσει» (δάνειο 700.000 ευρώ στον «Κήρυκα Χανίων», σχέσεις του Λ. Αυγενάκη με ανθρώπους του κοινού ποινικού δικαίου, μη υποβολή «πόθεν έσχες», offshore εταιρείες στα Paradise Papers).
Προανήγγειλε, μάλιστα, ότι όλα αυτά θα συζητηθούν στη Βουλή, σε προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση που θα διενεργηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού.
Υιοθέτησε, πάντως, την ακροτελεύτια φράση του εξώδικου της Μαρέβα Γκραμπόφσκι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, κυρία Μητσοτάκη, σ' αυτό συμφωνούμε». - πηγή: EfSyn