ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Εξώδικα, πρωτοσέλιδα αποστασίας και νταβατζήδες των media

Εκπλήσσει πολλούς το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «δημοκρατία» που έχει ως τίτλο Σχέδιο αποστασίας με εξαγορά βουλευτών / Κινήσεις και “φλερτ” από συγκεκριμένα συμφέροντα, με στόχο να πέσει η κυβέρνηση.
 Η «δημοκρατία» αναφέρεται σε παιχνίδι παρασκηνίου, περίεργες διαρροές και δημοσιεύματα που αναλύουν σενάρια απώλειας της δεδηλωμένης.
Η εφημερίδα προχωρά σε καταγγελίες ότι επιχειρηματικά κέντρα εξετάζουν ακόμη και "εξαγορά βουλευτών" προκειμένου να ρίξουν την κυβέρνηση, ενώ αναφέρεται και σε προσπάθεια δημιουργίας κραδασμών στο εσωτερικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Επίσης η «δημοκρατία» έχει και πρωτοσέλιδο «χτύπημα»: "Και βόμβες Παπαγγελόπουλου κατά νταβατζήδων των media: H κάθαρση θα είναι εντυπωσιακή είμαστε μόνο στην αρχή...".
 Η «δεξιά» εφημερίδα έχει μπει τελευταία στο στόχαστρο γιατί στηρίζει, λέει, την.. κυβέρνηση Τσίπρα με κάποιους βέβαια να ισχυρίζονται ότι «απλώς στηρίζει Καραμανλή - Καμμένο και ουδόλως τους Συριζαίους».
Θυμίζουμε πως ο εκδότης της εφημερίδας «δημοκρατία» Γιάννης Φιλιππάκης είναι κι αυτός -μεταξύ άλλων δημοσιογράφων, υπουργών κλπ- παραλήπτης εξώδικου που εστάλη από την σύζυγο του προέδρου της ΝΔ Μαρέβα Γκραμπόφσκι  σχετικά μετα όσα εγράφησαν για τη σχέση της με τον επιχειρηματια Τζον Σφακιανάκη. (διαβάστε ΕΔΩ)