ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Ουάου!.. Απολύθηκε ο πιο ακριβοπληρωμένος παρουσιαστής

- Επαιρνε 25 εκατ. δολάρια ετησίως! 
- Τον έδιωξαν για «ακατάλληλη σεξουαλική συμπεριφορά στο χώρο εργασίας»

Την απόλυση του πιο ακριβοπληρωμένου και αγαπητού τηλεπαρουσιαστή της πρωινής ζώνης ανακοίνωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NBC, έπειτα από καταγγελία υπαλλήλου, η οποία ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε «ακατάλληλη σεξουαλική συμπεριφορά στο χώρο εργασίας».
Την ανακοίνωση έκανε η δημοσιογράφος Σαβάνα Γκούτρι στην εκπομπή «Today», όπου ο Λάυερ ήταν ο κεντρικός παρουσιαστής για δύο δεκαετίες και σύμφωνα με δημοσιεύματα αμειβόταν με 25 εκατομμυρία δολάρια ετησίως.
Ο πρόεδρος του NBC News, Άντριου Λακ, επισήμανε ότι ήταν η πρώτη καταγγελία που.. κατατέθηκε εναντίον του Λάυερ, κατά τη διάρκεια της καριέρας του στο δίκτυο, αλλά παρ' όλα αυτά, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι «μας παρουσιάστηκαν και λόγοι να πιστεύουμε ότι αυτό δεν μπορεί να ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό».
Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ, που βρήκε ευκαιρία να επιτεθεί στα Μέσα Ενημέρωσης, έσπευσε να σχολιάσει την απόλυση του δημοσιογράφου γράφοντας στο Twitter, 20 λεπτά έπειτα από την ανακοίνωση της απόλυσης:
«Oάου, ο Ματ Λάυερ απολύθηκε από το NBC για "ακατάλληλη σεξουαλική συμπεριφορά στο χώρο εργασίας". Αλλά πότε θα απολυθούν τα κορυφαία στελέχη της NBC & Comcast, επειδή βγάζουν τόσο ψεύτικες ειδήσεις. Ελέγξτε το παρελθόν του Άντριου Λακ!»