ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Ο Σταύρος Θεοδωράκης να αναλάβει τις ευθύνες του

Οι «59» του Ποταμιού απαιτούν συνέδριο τώρα!

«Αρνούμαστε να νομιμοποιήσουμε τον «εσωκομματικό διάλογο» δια αλληλογραφίας.
Απαιτούμε Συνέδριο Τώρα. Ο Σταύρος Θεοδωράκης να αναλάβει τις ευθύνες του». Αυτό αναφέρουν οι «59» του Ποταμιού, μέλη και στελέχη (δείτε εδώ ποιοι είναι) που σε επιστολή που έστειλαν στους zoornalistas καταγγέλλουν:
Η προσωπική απόφαση του Στ. Θεοδωράκη να επιδιώξει την εκλογή του ως αρχηγού του «Νέου Φορέα», κατέληξε σε ήττα.
Μαζί με αυτόν και εξ αιτίας του θεσμικού του ρόλου, καίριο πλήγμα υπέστη και το..
Ποτάμι στη συνείδηση των ψηφοφόρων του οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία απείχαν από την εκλογή.
Η ψήφος στο Ποτάμι μετατράπηκε σε χείρα βοηθείας  για την αναβίωση του ΠΑΣΟΚ. Οι βουλευτές μας παρατάσσονται δίπλα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ έτοιμοι να ακολουθήσουν την πολιτική βούληση της νικήτριας των εκλογών.
Ο Στ. Θεοδωράκης μέχρι σήμερα δεν ανέλαβε την ευθύνη του. Αντίθετα επιχειρεί να τη μεταθέσει σε ολόκληρο το κόμμα ως «συλλογική». Συστήνει Επιτροπή «εκλεκτών» για να αποδώσει ευθύνες «κατά προτίμηση» και εν τέλει να ενσωματωθεί πολιτικά στο ΠΑΣΟΚ, απελευθερωμένος από αντίθετες φωνές και αντιδράσεις.
Εργαλείο ένα πρωτοφανές ερωτηματολόγιο εφ’ όλης της ύλης, ατομικά υπογεγραμμένο από το κάθε μέλος, προς επεξεργασία από την διορισμένη Επιτροπή.
Αρνούμαστε να νομιμοποιήσουμε τον «εσωκομματικό διάλογο» δια αλληλογραφίας.
Απαιτούμε Συνέδριο Τώρα
Οι «59» (Μέλη και στελέχη στο Ποτάμι)