ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Θίχτηκε ο Λιάγκας και απαντάει στον Κανάκη

Θεωρεί πως ήρθε η ώρα να σταματήσουν οι Ράδιο Αρβύλα!

Τους πείραξε πολύ στο Late Night η κριτική που δέχθηκαν για τη συνέντευξη - παραλήρημα του Νότη Σφακιανάκη στον Γιώργο Λιάγκα. Και τους πείραξε ειδικά η εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα με τα σχόλια του Αντώνη Κανάκη και το σατιρικό βίντεο για τον τραγουδιστή (δείτε ΕΔΩ).
Ο Γιώργος Λιάγκας στο χθεσινή εκπομπή στον ΑΝΤ1 είπε μάλιστα πως «ήρθε η ώρα οι Ράδιο Αρβύλα να σταματήσουν αυτή την εκπομπή, η οποία ίσως πάει να τους φύγει λίγο».
Σε μια προσπάθεια να αναστρέψει την εις βάρος του κριτική ο Γιώργος Λιάγκας είπε:
«Αυτό το ότι δεν βγάζουμε τους Χρυσαυγίτες, για μένα είναι λάθος. Όταν κρύβεις κάτι το..
γιγαντώνεις, γιατί λέει ο άλλος "για να το κρύβουν το φοβούνται". Δεν φοβόμαστε τη Χρυσή Αυγή, δεν φοβόμαστε την ακροαριστερά. Την αναδεικνύουμε για να πουμε πόσο τραμπούκοι και νταβατζήδες είναι. Ο Νότης είπε τις θέσεις του , διαφώνησα πλήρως. Τι άλλο να κάνω; Δεν τον κρύβεις κάτω από το πάπλωμα.
Θεωρώ ότι ίσως είναι σωστή η απόφαση των Αρβύλα που τώρα είναι στην κορυφή, στο 50%, να σταματήσουν αυτή την εκπομπή, η οποία ίσως πάει να τους φύγει λίγο».