ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Επιασε τόπο η γκρίνια του Τράγκα

Αν γκρινιάξει κι άλλο θα ανέβουν περισσότερο τα Παραπολιτικά 90,1 στις μετρήσεις της Focus;

Σαν να πιάνουν τόπο οι «φωνές» του Γιώργου Τράγκα αλλά και η... κινητοποίηση των ακροατών του.
Θα θυμάστε υποθέτουμε το πολυήμερο «αφιέρωμα» Τράγκα στις μετρήσεις της Bari-Focus μέσα από την εκπομπή του. Όταν διαμαρτυρόταν ότι εμμέσως θέλουν να τον εκτοπίσουν από το ραδιόφωνο λόγω της χαμηλής ακροαματικότητας που του δίνουν.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όπως υποστήριζε ο ίδιος, την αντίδραση των ακροατών του, οι οποίοι μέσω τηλεφώνου και του internet δήλωσαν μαζικά ότι ακούν Γιώργο Τράγκα και Παραπολιτικά 90,1..
Κοίτα λοιπόν που η γκρίνια έπιασε τόπο. Στα αστάθμιστα δείγματα της Bari-Focus τα Παραπολιτικά 90.1 τις τελευταίες δύο εβδομάδες εμφανίζονται ανεβασμένα στο σχετικό πίνακα. Από τις 14 έως τις 20/11 ο σταθμός σημείωσε 49 αναφορές και ανέβηκε ακόμα περισσότερο στην εβδομάδα από 21 έως 28/11 με 51 αναφορές. Πολύ καλύτερα σε σχέση με το προ γκρίνιας Τράγκα διάστημα, όταν σημείωνε 38 αναφορές (31/10 - 6/11) και 28 αναφορές (24/10 - 30/10). Εν ολίγοις ο ραδιοσταθμός κατάφερε να διπλασιάσει, σχεδόν, τις επιδόσεις του μέσα σε έναν μήνα. Οι 51 αναφορές τον τοποθετούν χονδρικά λίγο πάνω από το 4%.
Αν συνεχίσει να γκρινιάζει κι άλλο ο Γιώργος Τράγκας, δεν αποκλείεται τα Παραπολιτικά 90.1 να βγουν και πρώτα στις ακροαματικότητες! Γιατί όχι δηλαδή;

- από το e-tetradio