ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Ο Τάσος Αργυρός, Group Commercial Director στην 24MEDIA

Αναλαμβάνει την συνολική εποπτεία του εμπορικού τμήματος όλων των brands του
Ομίλου


Ο Τάσος Αργυρός αναλαμβάνει καθήκοντα Group Commercial Director σε όλα τα Μέσα του Ομίλου της 24MEDIA. Με την πολυετή εμπειρία στον τομέα των media, αναλαμβάνει την συνολική εποπτεία του εμπορικού τμήματος όλων των brands του Ομίλου: Έθνος, News24/7, Huffpost Greece, Ladylike.gr, Oneman.gr, Sport24.gr, Contra.gr, Sport24 Radio και Ραδιόφωνο 24/7.
Πρόκειται για ένα από τα εμπειρότερα στελέχη της αγοράς με εκτεταμένη προϋπηρεσία.. στον χώρο των media, όπου κατείχε υψηλόβαθμες θέσεις σε εταιρίες όπως η Ελευθεροτυπία, η Metro Int’l, η Sportday, City Radio 99,5 κ.α. ενώ έχει συνεργαστεί σε επίπεδο συμβούλου επικοινωνιακής στρατηγικής και Μέσων με αρκετές μεγάλες εταιρίες.
Ο Σταύρος Δρακουλαράκος, CEO της 24ΜΕDIA δήλωσε “Η ουσιαστική γνώση του Τάσου Αργυρού σε θέματα εμπορικής ανάπτυξης σε συνδυασμό με την πολυεπίπεδη εμπειρία του στο χώρο των media, αποτελεί εγγύηση για τη δυναμική ανάπτυξη του εμπορικού τμήματος του Ομίλου μας και μας γεμίζει αισιοδοξία για τα επόμενα βήματα μας”.