ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Στην ουρά οι βεντέτες στα ιατρεία του ΕΔΟΕΑΠ

Η ΕΡΤ του πολιτισμού και της πολυφωνίας. Εκανε πρεμιέρα η πρωινή της εκπομπή, όχι η... πολύ πρωινή, με καλεσμένο τον Άδωνη. Τον πολιτικό άνδρα που τον έχει αποκλείσει το κακό μιντιακό σύστημα. Για αυτό έπρεπε η ΕΡΤ να του δώσει στασίδι να ακουστεί στους έλληνες πολίτες η φιμωμένη τσιρίδα του (ε, με συγχωρείτε η φωνή του ήθελα να πω).     Από περιεχόμενο συζήτησης, αφήστε το καλύτερα. Μάταια περίμενε κανείς να ακούσει ερώτημα για τις αλλαγές στην Ν.Δ. κι αν σηματοδοτεί κάτι για το μέλλον του ίδιου του Γεωργιάδη η καρατόμηση του από την θέση του τομεάρχη..
 Άμυνας του κόμματος. Δηλαδή, αν η ΕΡΤ δεν ήταν αριστερή, τι διαφορετικό θα τον ρωτούσαν;  Για αυτό η ΕΡΤ δεν ενδιαφέρει κανέναν και παραμένει στον πάτο της τηλεθέασης. Δεν φταίνε οι δημοσιογράφοι για αυτό.
***
Η κρίση έφερε ένα καλό. Να βλέπουμε εμείς οι... κοινοί δημοσιογράφοι τις βεντέτες του χώρου μας, να στέκονται μαζί μας στην ουρά για τον γιατρό του ΕΔΟΕΑΠ. Εκεί που "έφτυναν" τρέχουν σήμερα. Η κρίση δεν αφήνει ποτέ κανέναν στο απυρόβλητο. Ακόμα και τους μεγάλους.
***
Κώνστας: Ο αγαπημένος των καναλιών
Που τον χάνεις, που τον βρίσκεις σε ένα πάνελ βρίσκεται. Πάντως, δεν έχουν άδικο τα κανάλια. Ποιος είναι ο Μακρόν; Η χώρα καταστρέφεται και δεν φτάνει ένας Άδωνης Γεωργιάδης για να το εμπεδώσουμε οι τηλεθεατές. Καλά αυτόν κάποια ψυχή δεν τον είχε τελειωμένο γιατί.. τον έπιασε να κάνει αταξίες;
 ***
Ο διαφημιστής που κτυπά τον ΚοκλώνηΉταν συνεργάτες και φίλοι. Σήμερα είναι ορκισμένοι εχθροί.   
Οι δύο επικεφαλής του διαφημιστικού, μιντιακού, επικοινωνιακού γκρουπ βρήκαν την ευκαιρία και εξαπολύουν τα πυρά τους στον Νίκο Κοκλώνη. Ο οποίος μάλλον πρέπει να προετοιμάσει καλύτερα την άμυνα του σε σχέση με τις σπασμωδικές κινήσεις των εξωδίκων στα media που φιλοξενούν επίσημες ανακοινώσεις της Γενικής Γραμματείας Προστασίας Καταναλωτή. 
Ποιος χρωστά σε ποιον και ποιος έχει δίκιο;

- από τη στήλη Σάτυρος του fmvoice