ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Νοκ αουτ έβγαλε η ΕΡΤ τον ΣΚΑΙ

Το θέμα δεν είναι ότι η ΕΡΤ για άλλη μια φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στην περίπτωση δηλαδή της κάλυψης του ταξιδιού Τσίπρα στις ΗΠΑ και τη συνάντηση με τον Τραμπ, την άψογη και δυναμική της παρουσία στην ενημέρωση της ελληνικής κοινής γνώμης. Το θέμα είναι ότι τελικά καθιστά τη δημόσια τηλεόραση, το μοναδικό πυλώνα που είναι σταθερά και αυστηρά προσηλωμένος στις αξίες της ενημέρωσης, χωρίς εκπτώσεις ή άλλες σκοπιμότητες!
Κι αυτό διότι ο ΣΚΑΙ για παράδειγμα που θα μπορούσε να λειτουργήσει – λόγω του ενημερωτικού του προφίλ, ως αντίπαλο δέος, παρασυρμένος στην αντιπολιτευτική του δίνη, εξαντλείται.. (ευτυχώς όχι πάντα) σε μια τυχοδιωκτική πληροφόρηση, χάνοντας την ουσία!
Η ΕΡΤ πλέον στο κομμάτι της ενημέρωσης παίζει χωρίς αντίπαλο. Για παράδειγμα εχθές κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου των δυο ηγετών Ελλάδας και ΗΠΑ, ο ΣΚΑΙ με το που ολοκληρώθηκαν οι δηλώσεις διέκοψε τη μετάδοση (χάνοντας την ερώτηση του δημοσιογράφου του FOX στον Τσίπρα που προκάλεσε αμηχανία) για να συνεχίσει το δελτίο του μεταδίδοντας ρεπορτάζ για τις υψηλές πωλήσεις ελληνικής αντιπροσωπείας αυτοκινήτων!
Με άλλα λόγια το ενημερωτικό προϊόν της ΕΡΤ είναι υψηλής ποιότητας και δεν έχει πια να ζηλέψει τίποτα από τον ανταγωνισμό. Εχουν γίνει τεράστια βήματα τους τελευταίους μήνες, με αποτέλεσμα να έχει τοποθετήσει ψηλά τον πήχη!
Έτσι λοιπόν η κάλυψη του ταξιδιού Τσίπρα στις ΗΠΑ θα είναι μια από τις φωτεινές στιγμές της ΕΡΤ.
Συμπερασματικά, το στοίχημα στην Αγία Παρασκευή για τα στελέχη της ενημέρωσης είναι να συνεχίσουν με τον ίδιο επαγγελματισμό, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες του μηχανισμού, αποφεύγοντας τις παγίδες που κρύβει ο κακός εαυτός της ΕΡΤ!
- από το enimerosi24.gr