ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Στο σφυρί η έπαυλη του Αντώνη Λυμπέρη στο Κεφαλάρι

Στο σφυρί βγαίνει την Τετάρτη η έπαυλη της οικογένειας του πρωην πανίσχυρου εκδότη Αντώνη Λυμπέρη στο Κεφαλάρι. Τα χρέη Λυμπέρη σε τράπεζες, ελληνικό δημόσιο και ιδιώτες ξεπερνούν τα δεκατρία εκατομμύρια ευρώ ενώ η τιμή εκκίνησης για την κατοικία αγγίζει τα τεσσεράμιση εκατομμύρια.
Στον κατάλογο των οφειλετών, όπως γράφει ο Διονύσης Θανάσουλας στο mononews, συμπεριλαμβάνονται δύο τράπεζες, το Ελληνικό Δημόσιο, το ΙΚΑ Αθηνών, η ΔΟΥ Μεγάλων Επιχειρήσεων, η ΔΟΥ Κηφισιάς καθώς και ο πρώην συνεργάτης του, Παύλος Εμμανουήλ.
Τα συνολικά χρέη του πρώην ισχυρού αφεντκού των Εκδόσεων Λυμπέρη φτάνουν τα δεκατρία εκατομμύρια τετρακόσιες εφτά χιλιάδες τριακόσια οχτώ ευρώ (13.407.308) και την ερχόμενη Τετάρτη το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου.. θα πλειστηριάσει την διόρωφη έπαυλη στο Κεφαλάρι.
Θυμίζουμε την δικα­στική από­φαση - σταθμό, περυσι τον Αύγουστο, με την οποία η «ALPHA EDITIONS AE», διά­δο­χος εται­ρεία της εται­ρείας «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ» υπο­χρε­ώθηκε να κατα­βά­λει στους συντά­κτες και τους απα­σχο­λού­με­νους στο δια­φη­μι­στικό τμήμα των περιο­δι­κών της εται­ρείας τις δεδου­λευ­μέ­νες απο­δο­χές, που “είχε παρα­λεί­ψει” να τους κατα­βά­λει η «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ ΑΕ» για το διά­στημα πριν την αιφ­νι­δια­στική δια­κοπή της δρα­στη­ριό­τη­τάς της, δηλαδή από το καλο­καίρι μέχρι και το Νοέμ­βριο του 2012 μαζί με την ανα­λο­γία Δώρου Χριστουγέννων.(διαβάστε ΕΔΩ)