ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Οδηγίες και πριμ από τον Σαββίδη στο ΕΘΝΟΣ

H ΑΤΑΚΑ του Ιβάν Σαββίδη την δευτεριάτικη επίσκεψή του στα γραφεία του «Εθνους» ήταν απολύτως χαρακτηριστική: «Δεν θέλω να στηρίζουμε κόμματα και παρατάξεις. Θέλω η εφημερίδα να αντικατοπτρίζει το όνομά της!».
(Επί τη ευκαιρία έδωσε και μια χιλιαροπούλα πριμ σε κάθε συντάκτη και συντάκτρια του «Εθνους». Αν υπολογίσεις ότι είναι καμιά εκατοστή, δε βγαίνει και τόσο ασήμαντο ποσό...)
****
ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΕΙΝΑΙ οι καναλάρχες ότι οι προσφυγές τους στο ΣτΕ θα δικαιωθούν. Προσωπικώς θα τους συνιστούσα μικρό καλάθι!..****
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ παρά την παραίτηση Τσακνή, κάπως κινείται το πράγμα στην Αγία Παρασκευή. Ετοιμο είναι, για παράδειγμα, το σχέδιο του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου, Γιώργου Θαλασσινού, για την αναμόρφωση της ραδιοφωνίας. Με πρώτη κίνηση την έλευση στο Ραδιομέγαρο της έμπειρης και ικανής Κατερινάς Καφετζή, που αναλαμβάνει σύμβουλος για τα ραδιοφωνικά. (Αλλη μια άφιξη, εκείνη του Γιώργου Λυκουρόπουλου σε θέση επικεφαλής του αθλητικού, εγκρίθηκε και τυπικά επιτέλους.)
****
ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, μιας και μιλάμε για το Ραδιομέγαρο, με μόλις τέσσερα μέλη έχει μείνει το ΔΣ της ΕΡΤ μετά τις αποχωρήσεις Γρηγορίου και Τσακνή και την ολιγωρία των δημοσιογράφων να εκλέξουν τον εκπρόσωπό τους. (Αν προκύψουν ασθένειες, ασθένειες, βαφτίσια, χιονιάς και λείψει ένας, δεν θα κουνιέται τίποτα στην Αγία Παρασκευή...)

- από τη στήλη MEDIA PRO του Χρήστου Ξανθάκη στην κυριακάτικη εφημερίδα Νέα Σελίδα