ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Πιλοτικά το barcode από το «Αργος»

Το πρακτορείο διανομής Τύπου προλαβαίνει το υπουργείο. Χθες, λέγαμε ότι η κυβέρνηση καθυστέρησε πολύ με την επιβολή του barcode στις κυκλοφορίες των εφημερίδων και ότι η ένταξη του στο ΕΣΠΑ θα το πάει ακόμα πιο πίσω. Το κενό έρχεται να το καλύψει το management του πρακτορείου σε συνεννόηση με τους μετόχους του (Μαρινάκης, Αλαφούζος)
Τις επόμενες εβδομάδες θα εφαρμόσει πιλοτικά σε 150-200 σημεία πώλησης το barcode, προκειμένου να δούμε πόσο γρήγορα και πόσο αποτελεσματικά μπορεί να προχωρήσει μια τέτοια εφαρμογή από την οποία θα προκύπτουν τα πραγματικά νούμερα των εφημερίδων. Εκτός..
των άλλων θεμάτων, το βασικό είναι να "εκπαιδευτούν" οι πωλητές να σκανάρουν τις εφημερίδες. Και εδώ είναι το μεγάλο θέμα της διαδικασίας. Από την εμπειρία μας από την "Κυριακάτικη Εφημερίδα" και την "Finance& Market Voice" προκύπτει αβίαστα αυτό το συμπέρασμα. Τα σημεία πώλησης να μην υπονομεύσουν το barcode.
Σάτυρος (fmvoice.gr)