ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Γεύμα για τρεις στο Ψυχικό

Πρόστιμο στον Φουρθιώτη - πλήγμα στη δημοσιογραφία

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης επέβαλε πρόστιμο στο Epsilon TV για την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη, επειδή μετέδωσε ψευδή είδηση.
Αυτό αποτελεί αναμφίβολα ένα τεράστιο... πλήγμα για τη δημοσιογραφία, ποιος μπορεί να το αμφισβητήσει. Το πρόστιμο αφορά τη μετάδοση ψευδούς είδησης περί σύλληψης του προέδρου της εταιρείας μετρήσεων Nielsen και το ΕΣΡ έκρινε πως υπήρχε και θέμα προσβολής προσωπικότητας. Φήμες πως θα δοθούν και συγχαρητήρια στον Μένιο για υψηλή ποιότητα εκπομπών δεν επιβεβαιώνονται προς το παρόν.
Στο Epsilon TV καταλογίστηκε και ένα επιπλέον πρόστιμο 135 χιλιάδων ευρώ επειδή έχει στο.. πρόγραμμά του τυχερά παιχνίδια. Συνολικά δηλαδή ο Φίλιππος Βρυώνης -ιδιοκτήτης του καναλιού- θα πρέπει να πληρώσει 235 χιλιάδες ευρώ. Δεν τα λες και λίγα...
Πρόστιμο καταλογίστηκε και στον ANT1, πάλι για τυχερά τηλεπαιχνίδια, πρόστιμο ύψους 120 χιλιάδων ευρώ. Επίσης άλλα 15 χιλιάδες ευρώ καταλογίστηκαν και στο ΑΡΤ του Γιώργου Καρατζαφέρη, πάλι για τον ίδιο λόγο. Έπιασε δουλειά το ΕΣΡ.
Την προηγούμενη Παρασκευή Βρυώνης, Φουρθιώτης και Πέτρος Κωστόπουλος έπαιρναν το γεύμα τους σε ακριβό κατάστημα στο Νέο Ψυχικό. Η τηλεόραση στα καλύτερά της.

Δημήτρης Κανελλόπουλος (efsyn.gr)