ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός απόψε στην ΕΡΤ1

Το Champions League, η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή της Ευρώπης, συνεχίζεται στην ΕΡΤ με τον αγώνα «Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός», στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής ημέρας στη φάση των ομίλων.
Ειδικότερα, σήμερα Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 21:00, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «CHAMPIONS ΕΡΤ – PRE GAME» με τους Ιωσήφ Νικολάου και Περικλή Μακρή και καλεσμένο τον Πέτρο Μίχο, οι φίλαθλοι θα μάθουν όλα τα τελευταία νέα από τα στρατόπεδα των πρωταθλητών Ελλάδας και της Μπαρτσελόνα τού Ερνέστο Βαλβέρδε.
Στις 21:45, οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε απευθείας..
μετάδοση από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το www.ert.gr,  τη σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και στον Ολυμπιακό. Τον αγώνα περιγράφει ο Γιώργος Χαϊκάλης.
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ακολουθεί η εκπομπή «CHAMPIONS EΡΤ – POST GAME», με πλήρες ρεπορτάζ και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, από τους απεσταλμένους ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Μπάμπη Παπάζογλου και Γρηγόρη Τάτση, καθώς και με τα στιγμιότυπα από όλες τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της βραδιάς.
Επίσης, σε μαγνητοσκόπηση μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα «Τσέλσι – Ρόμα». Τον αγώνα περιγράφει ο Βασίλης Μπακόπουλος.
Η ΕΡΤ μεταφέρει και φέτος στις οθόνες σας τον παλμό του Champions League, της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου.