ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Γονατιστοί στο Μαξίμου εκδότες και διαφημιστές

Την ίδια ώρα που τραπεζίτες και ιδιοκτήτες ακινήτων που βρίσκονται στο κόκκινο εμπλέκονται στο θρίλερ των 130 δις ευρώ κόκκινων δανείων από την μπουκαπόρτα (η πλαινή είσοδος) του Μεγάρου Μαξίμου μπαινοβγαίνουν οι καταχρεωμένοι βαρόνοι και βαρονέτοι των επιχειρήσεων των ΜΜΕ και της διαφήμισης-media shops.
Κι αυτό γιατί θαλασσοδάνεια δεν πήραν μόνο οι εκδότες και οι καναλάρχες αλλά και κάποια γνωστά ονόματα της διαφήμισης που βρέθηκαν σε πολυτελή κτίρια-γραφεία την εποχή που τα δάνεια (πολλά με πολιτική παρέμβαση) ήταν το αγαπημένο σπορ του εγχώριου κατεστημένου. Εν έτει 2017 κι ενώ στο μεταξύ ο οξυδερκής φορολογούμενος λαός πληρώνει απνευστί κάθε είδους.. χαράτσια, κάποια θρασίμια των ΜΜΕ και των media shops απαιτούν να τους χαρισθούν τα θαλασσοδάνεια και για να πετύχουν τον σκοπό τους δεν διστάζουν να διαβούν την μπουκαπόρτα του Μαξίμου για να συναντήσουν συμβούλους και “δεξιά χέρια” του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Πασίγνωστοι εκδότες και διαφημιστές οι οποίοι δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τα θαλασσοδάνειά τους προσβλέπουν στην αντιμετώπιση που είχε ο Μπόμπολας και εν πολλοίς και ο Ψυχάρης.
- από κείμενο στο kourdistoportocali.com