ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

H Τζίμα στον Αlpha, η Γραμμέλη στο Θέμα

Η δημοσιογράφος του Mega Ράνια Τζίμα που έγινε ευρύτερα γνωστή όταν παντρεύτηκς τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη (απέκτησαν κι ενα παιδί) είναι η τρίτη  δημοσιογράφος που εγκαταλείπει το άλλοτε μεγάλο κανάλι, το Mega, για τον τηλεοπτικό σταθμό του Δημήτρη Κοντομηνά. Είχαν προηγηθεί η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, στο τμήμα διεθνών ειδήσεων και η Ελένη Λαζάρου,στο ελεύθερο ρεπορτάζ του Alpha.
Την ιδια ώρα η τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη που αποχώρησε προ λιγων ημερών από το ΒΗΜΑ, έπειτα από17 συναπτά έτη, από το ΒΗΜΑ (είχε προηγηθεί παραίτησή της από το ραδιόφωνο του Ψυχάρη) γνωστοποίησε μέσω του facebook ότι ξεκίνησε να εργάζεται για την κυριακάτικη εφημερίδα.. Πρώτο Θέμα (“It’s a new day, it’s a new life”!).
Η ίδια η Γραμμέλη ειχε κοινοποιήσει πάλι μέσω του fb ότι αποχωρεί από το ΒΗΜΑ. «Αποχωρώ με πολλή αγάπη και ευγνωμοσύνη για όλα όσα έμαθα, κατέκτησα, πήρα, κέρδισα. Κρατώ μόνο τα καλά στοιχεία, τις όμορφες αναμνήσεις και όλα όσα με έκαναν καλύτερο άνθρωπο και δημοσιογράφο. Ο υπέροχος αυτός κύκλος κλείνει, η ζωή συνεχίζεται» είχε γράψει χαρακτηριστικά.