ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Οι δημοσιογράφοι; Χειρότεροι!..

Την Παρασκευή τα έχωσα σε περιπτεράδες-εφημεριδοπώλες.
Οι δημοσιογράφοι, ίσως, είναι χειρότεροι. Τον Τύπο στην Ελλάδα τον υποσκάπτουν οι ίδιοι οι λειτουργοί του. Το μεγαλύτερο πρόβλημα του κλάδου είναι ο θλιβερός μέσος όρος του δημοσιογραφικού δυναμικού. Η κρίση που σχεδόν συνέθλιψε τον κλάδο, αντί να μας κάνει καλύτερους, μας έκανε χειρότερους. Φελλοί παντού επιπλέουν. Οι μέτριες δουλειές κυριαρχούν. Οι περισσότεροι θέλουν να πληρώνονται χωρίς να δουλεύουν και, κυρίως, χωρίς να δίνουν το κάτι παραπάνω στην  δουλειά τους. Όσο για την γενναιότητα του ρεπορτάζ και της αρθρογραφίας. Ας το αφήσουμε καλύτερα.. 
Τι έπιασε τον "Σάτυρο" δευτεριάτικα; Αυτά που βλέπω και μαθαίνω καθημερινά. Θα επανέλθω όταν θα είναι έτοιμος ο boss του μαγαζιού για τις επίσημες ανακοινώσεις.
Θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι.

Ο Αρης του... ΔΝΤ
Κομμάτι αυτής της ιστορίας ο Πρωτοσάλτε.
Ο άνθρωπος δυσφημεί τον κλάδο μας. Δεν είμαστε όλοι σαν κι αυτόν. Θυμήθηκε να κάνει ολόκληρο θέμα το γιατί δεν δουλεύουν τις Κυριακές τα φαρμακεία. Αν είναι δυνατόν. Ούτε το ΔΝΤ δεν θέτει πλέον τέτοιο θέμα και το θέτει αυτός. Ένας απλός δημοσιογράφος. Ένας υπάλληλος. 
Με αυτές τις τελευταίες παρατηρήσεις θα θυμώσει περισσότερο.