ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Documento: 'Ηρθαμε για να μείνουμε

(...) «Ήρθαμε για να μείνουμε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά αυτή τη βδομάδα, βγάζουμε στον αέρα και site. Όσο και να τηλεφωνούν στα media shops για να μη μας δίνουν διαφήμιση και να μας στραγγαλίσουν, όσο και αν σπέρνουν δημοσιεύματα, απλώς θα δηλώνουν την χαμένη τους αξιοπιστία και την κατάντια τους.
Ακόμη και αν κρύψουν την εφημερίδα κάτω από στίβες πορνοπεριοδικά και κούτες με γαριδάκια, ο αναγνώστης αργά ή γρήγορα θα τη βρίσκει».
Αυτά αναφέρονται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της εφημερίδας Documento με αφορμή τις κυκλοφορίες των κυριακάτικων εφημερίδων αφήνοντας σαφείς αιχμές για «καπέλο» στις εφημερίδες που εμφανίζουν κυκλοφορίες πάνω από..
τις 50.000 φύλλα.
Η ανακοίνωση τα βάζει με «διάφορους τύπους που παίρνουν εντολή να κρύβουν την εφημερίδα κάτω από πατατάκια» και φτάνει ως «τα ευαγή ιδρύματα Τύπου, που ασχολούνται με το Documento».
«Είναι εντυπωσιακό», αναφέρεται στην ανακοίνωση το «πως εφημερίδες που εκτυπώνουν 60.000 φύλλα, εμφανίζονται να πουλάνε 52.000 φύλλα, πράγμα που στατιστικά είναι αδύνατο. Για να πουλήσεις 52.000 φύλλα, πρέπει να έχεις εκτυπώσει τουλάχιστον 85.000 φύλλα (η πώληση, στην καλύτερη των περιπτώσεων είναι το 60% του τιράζ)».