ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Κινητοποιήσεις από τους απλήρωτους του Μπόμπολα

Ποιος Ψυχάρης και ποιος ΔΟΛ...
Μύλος στο εκδοτικό συγκρότημα του Φώτη Μπόμπολα με τους απλήρωτους εργαζόμενους να έχουν φτάσει στα όρια τους (τους χρωστάνε 4,5 μηνιάτικα) και να απαιτούν «εδώ και τώρα» την εξόφληση των δεδουλευμένων τους.
Σε συνέλευσή τους την Πέμπτη οι εργαζόμενοι προσανατολίστηκαν σε απεργιακές κινητοποιήσεις με την μη έκδοση των αυριανών φύλλων του ΅Εθνους, της Ημερησίας και του Goal News.
Η ΕΣΗΕΑ που ήταν παρατηρητής αποφάσισε τελικά... τρίωρη στάση εργασίας για όλους τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στις εφημερίδες «ΕΘΝΟΣ», «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» και «GOAL NEWS» καθώς και στις ιστοσελίδες «ethnos.gr», «imerisia.gr» και «sentragoal.gr» για..
σήμερα Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 από τις 19:00 έως τις 22:00.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ζητεί την άμεση καταβολή των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών των εργαζομένων δημοσιογράφων, για αποπληρωμή μηνός Αυγούστου 2016 και για τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο 2016, καθώς και για το πρώτο 15ήμερο του μηνός Δεκεμβρίου 2016.