ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Ο Π. Ευθυμίου σύμβουλος στον μιντιακό όμιλο του Δ. Μάρη

Καθήκοντα Εντεταλμένου Συμβούλου στον Ομιλο της 24MEDIA, του Δημήτρη Μάρη, αναλαμβάνει ο παλαίμαχος δημοσιογράφος και πρώην υπουργός Πέτρος Ευθυμίου.
AdTech Ad
Ο Π. Ευθυμίου διετέλεσε πολιτικός συντάκτης της εφημερίδας «Το Βήμα», διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού ΤΟΠ FM και αρχισυντάκτης του περιοδικού «Αντί». Στη δημόσια τηλεόραση (ΝΕΤ) είχε την ευθύνη οργάνωσης και παρουσίασης της πολιτικής εκπομπής “Τελική Ευθεία”. Έχει διατελέσει ευρωβουλευτής, βουλευτής, υπουργός Παιδείας και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ).
Ο Σταύρος Δρακουλαράκος, CEO της 24MEDIA, δήλωσε σχετικά: "Η συμβολή του Πέτρου.. Ευθυμίου στο δυναμικό του Ομίλου συνιστά για εμάς μία στρατηγική απόφαση και αποτελεί την ιδανική ενίσχυση για τις αναπτυσσόμενες επενδύσεις μας. Ο Πέτρος Ευθυμίου κομίζει στην ομάδα μας ένα μείγμα συμπυκνωμένης εμπειρίας και βαθιάς γνώσης των εγχώριων και διεθνών εξελίξεων, μέσα από ένα πολυδιάστατο πρίσμα".