ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Ένας απρόβλεπτος μεσίτης!

Απρόβλεπτος μεσίτης έγινε ξαφνικά πρώην διευθυντής του ΔΟΛ. Τον ενόχλησε δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento» σχετικά με τα όσα παρουσίασε για την περιβόητη λίστα Bogiarns στην οποία μεταξύ των άλλων εμφανίζεται και ένα όνομα (Genimatas) γραμμένο με λατινικούς χαρακτήρες. Η εφημερίδα ζήτησε ευλόγως να υπάρξουν απαντήσεις και διευκρινήσεις. Έτσι γίνονται αυτές οι δουλειές.
Και αυτό είναι το ζήτημα. Οι πολιτικοί να απαντάνε -εάν θέλουν- ή να σιωπούν σε όσα τους εμπλέκουν τα ρεπορτάζ στον Τύπο. Και καλά η κ. Γεννηματά θύμωσε και άφρισε. Να το δεχτώ γιατί το θέμα την αφορά προσωπικά. Και εκτιμώ ότι θα δοθεί στο εγγύς μέλλον μια σαφής απάντηση εκ μέρους της. Ο κ. Καψής όμως τι λόγο είχε να μπει στη μέση; Τι στ' αλήθεια θέλει να.. υπερασπιστεί; Μήπως του ξεπάγωσαν μέσα στο μυαλό του οι σοσιαλιστικές του ανησυχίες; Μπορεί...
Και ας υποθέσουμε ότι ξέρει την αλήθεια. Και η αλήθεια του Καψή είναι ίδια με την αλήθεια της κ. Γεννηματά. Γιατί να γίνει υβριστικός; Γιατί να επιχειρήσει να απαξιώσει το ρεπορτάζ και τους συναδέλφους; Τα δικά του στα «ΝΕΑ» και το «ΒΗΜΑ» τα ξέχασε; Να του θυμίσω μήπως την «Ντόλυ»; Αλλά λέω να μην μπω σε μια τέτοια διαδικασία. Δεν είναι ο ρόλος μου να τους υποδεικνύω πώς να κάνουν τη δουλειά τους. Ο κόσμος κρίνει και έχει μάλλον καταλήξει.
Θα με έκανε χαρούμενο εάν ο κ. Καψής αποκάλυπτε την αλήθεια. Έψαχνε, ρωτούσε και μας παρουσίαζε τα στοιχεία με βάση τα οποία διαψεύδεται το επίμαχο ρεπορτάζ. Και ποιος κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο όνομα αφού δεν είναι η κυρία Γεννηματά.
Τώρα σας αφήνω γιατί έχω ένα ραντεβού στο Καματερό με κάτι φίλους...

Με εκτίμηση
Ο θείος (newpost)