ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Δημήτρη μου, Δημήτρη μου...

Δημήτρης Κοντομηνάς- Δημήτρης Μελισσανίδης
Μελισσανίδης, ο φύλακας άγγελος του Κοντομηνά

Άνθρακες αποδεικνύεται ο θησαυρός σχετικά με τις συζητήσεις Κοντομηνά – Σαββίδη για την εξαγορά ποσοστού στον ALPHA. Το ρεπορτάζ των «Παραπολιτικών» που ήθελε τους δυο επιχειρηματίες να τα έχουν βρει και να έχουν επιστρέψει στις συζητήσεις… σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δεν έχει καμία βάση!
Άλλωστε η αιτία που Κοντομηνάς – Σαββίδης τα «έσπασαν» το περασμένο καλοκαίρι, δεν έχει «επουλωθεί»… Για αυτό προκάλεσε και ιδιαίτερη εντύπωση η πληροφορία ότι ξανασυζητάνε.
Θυμίζουμε λοιπόν ότι τον περασμένο Ιούλιο οι δυο επιχειρηματίες είχαν συμφωνήσει να.. κατέβουν μαζί στο διαγωνισμό του Σεπτεμβρίου. Στην πορεία όμως εμφανίστηκε ο επιχειρηματίας και μέτοχος στην ΟΠΑΠ ΑΕ Δημήτρης Μελισσανίδης ο οποίος έχει προσωπική φιλία χρόνων με τον Δημήτρη Κοντομηνά και προφέρθηκε να βοηθήσει το σχεδιασμό του, με αποτέλεσμα ο ALPHA τελικά να κατέβει μόνος του στο διαγωνισμό.
Έτσι ο Σαββίδης έπαψε να είναι χρήσιμος στον Κοντομηνά που στο μεταξύ είχε εξασφαλίσει τον τρόπο να διεκδικήσει μόνος του την τηλεοπτική άδεια για λογαριασμό του ALPHA. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε καταφέρει να βρει τα ποσά που χρειαζόταν για να συμμετάσχει ο σταθμός στη δημοπρασία… με καλύτερους όρους από εκείνους που θα εξασφάλιζε αν συμμετείχε από κοινού με τον Ιβάν Σαββίδη.
Μάλιστα λέγεται ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν η αιτία να μην προχωρήσει ούτε το ντηλ Κοντομηνά – Μαρινάκη. Συγκεκριμένα όταν ο Μαρινάκης ζητούσε τον έλεγχο του ALPHA, για να συνεργαστεί με τον Κοντομηνά, ο Μελισσανίδης έβγαλε πάλι από τη δύσκολη θέση τον Κοντομηνά ανοίγοντας του το δρόμο των συζητήσεων με τους Τσέχους της ΟΠΑΠ που επίσης θα έβαζαν χρήματα στο σταθμό, χωρίς όμως να διεκδικούν το management.
Σε αυτή λοιπόν τη φάση βρισκόμαστε, με τους μετόχους της ΟΠΑΠ να συζητούν με τον Δημήτρη Κοντομηνά για την εξαγορά ποσοστού στον ALPHA.
- πηγή: enimerosi24