ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Πλήρης εξόφληση όσων δουλεύουν στα Παραπολιτικά 90.1

Στην αρχή ο Γιάννης Κουρτάκης απάντησε μέσα από τη συχνότητα των 90.1. Επιθετικά. Μετά μιλήσαμε και στο τηλέφωνο. Στον αέρα πάντως διαλαλούσε πως το ρεπορτάζ μας ήταν ψευδές.
Λογικό είναι να επιθυμεί να το διαψεύσει.
Ισχύει 100% πως από την 1η Ιανουαρίου θα πληρώνονται μόνο όσοι έχουν χορηγούς αλλά, όπως είπε, δεν ισχύουν οι καθυστερήσεις στη μισθοδοσία. Μόνο μερικές ημέρες μέσα είναι οι εργαζόμενοι και σύντομα θα εξοφληθούν σε όλα, ενώ θα πάρουν και το δώρο Χριστουγέννων πολύ νωρίτερα από την ημερομηνία που ορίζει ο νόμος. Αυτά λέει ο Γιάννης Κουρτάκης και εύχομαι να ισχύουν έστω και αν, προσωπικά, συνεχίζω να υποστηρίζω πλήρως το ρεπορτάζ μας.
Βέβαια ο Γιάννης Κουρτάκης τα έχωσε on air και στους εργαζόμενους του σταθμού επειδή.. δεν βγήκαν οι ίδιοι (!) να διαψεύσουν το e-tetRadio. Κατηγόρησε μάλιστα δημόσια και την εκπρόσωπο των εργαζομένων Ζηνοβία Σαπουνά! Νέα ήθη. Οι εργαζόμενοι να βγουν να απαντήσουν σε ένα ρεπορτάζ που αφορά το Μέσο στο οποίο δουλεύουν; Δεν συνηθίζεται, ξέρετε...
Ειρήσθω εν παρόδω: μου αρέσει η εκπομπή που κάνει ο Γιάννης Κουρτάκης (με τον Παναγιώτη Τζένο) καθημερινά 11 με 12. Είναι το ραδιόφωνο ακριβώς που κρατάει τον ακροατή: γρήγορο, εύστοχο, δηκτικό. Και με ρυθμό. Ήταν απολαυστικός μάλιστα την ώρα που μας έκανε επίθεση, ειλικρινά σας λέω, τον άκουγα live και τον χαιρόμουν (μαζοχισμός!).
Επόμενο βήμα σύμφωνα με τον ίδιο τον ιδιοκτήτη τους: η πλήρης εξόφληση όσων δουλεύουν στα «Παραπολιτικά 90.1». Και μακάρι να έπαιρνε πίσω και την απόφασή του για πληρωμές αποκλειστικά μέσω χορηγών. Όχι τίποτε άλλο, αλλά έτσι αδικεί και το ραδιοφωνάκι του, το οποίο, όλο και βελτιώνεται. 
 
Δημήτρης Κανελλόπουλος (e-tetradio)