ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Η μοναξιά του Μιχαλέλη και η πιλάλα της Μακρή

Αποχώρησαν και οι δύο σχεδόν ταυτόχρονα από το Real Group. Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας και σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Ο ένας με προορισμό το βορρά και ο άλλος το νότο.
Ο λόγος για τον πρώην διευθυντή σύνταξης της Real News Δημήτρη Μιχαλέλη που εντάχθηκε στο δυναμικό του νέου καναλιού που είναι υπό σύσταση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Και η Κάτια Μακρή αρχισυντάκτρια της εφημερίδας Αγορά που μετακινήθηκε εξ ολοκλήρου στον τηλεοπτικό σταθμό STAR.
Με εξαίρεση λοιπόν ότι και οι δύο γλύτωσαν τη δοκιμασία από την καθυστέρηση της μισθοδοσίας…
τον Δημήτρη Μιχαλέλη που προσελήφθη στο νέο κανάλι για τα καθήκοντα του διευθυντή ειδήσεων, τον έχει «φάει η μοναξιά» όπως λένε οι διαδρομιστές του τηλεοπτικού στρατηγείου στον Πειραιά, συμπληρώνοντας ότι όλη την ημέρα «βρίσκεται σε ένα γραφείο και κοιτάει τους τέσσερις τοίχους»!
Ενώ η Κάτια Μακρή τρέχει και δεν φθάνει! Αφού εκτός από το καθημερινό σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, παράλληλα έχει αναλάβει το συντονισμό του πολιτικού και οικονομικού ρεπορτάζ, αλλά και την υποχρέωση να δημιουργήσει και να «τρέξει» ένα νέο πολιτικο-οικονομικό site για λογαριασμό του τηλεοπτικού ομίλου.
- enimerosi24