ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Ο Μητσοτάκης δίνει ξανά διαπιστευτήρια στους δανειστές

To Mαξίμου τον καλεί να ξεκαθαρίσει αν θα στηρίξει τους χαμηλοσυνταξιούχους

Εντονη ήταν η αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου στην απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να ψηφίσει «παρών» στην ονομαστική ψηφοφορία για την παροχή έκτακτου βοηθήματος στους συνταξιούχους, αλλά και στη δήλωση Μητσοτάκη που χαρακτήρισε «ανήθικο και επικίνδυνο» τον πρωθυπουργό.
Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού αναφέρεται στον πρόεδρο της ΝΔ λέγοντας ότι «για μια ακόμη φορά, δίνει τα διαπιστευτήριά του στους δανειστές» και ταυτίζεται με το ΔΝΤ και τους ακραίους που..
ζητούν σκληρά μέτρα.
Τον καλεί τέλος να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το αν θα στηρίξει τους χαμηλοσυνταξιούχους.
Η ανακοίνωση του Μαξίμου έχει ως εξής:
Ο κ. Μητσοτάκης, για μια ακόμη φορά, δίνει τα διαπιστευτήριά του στους δανειστές. Ταυτίζεται πλήρως με το ΔΝΤ και τους ακραίους κύκλους που ζητούν σκληρά μέτρα για την κοινωνία.
Η ερώτηση είναι μία και ξεκάθαρη: Θα επιλέξει να στηρίξει τους χαμηλοσυνταξιούχους; Ας έχει, τουλάχιστον, το θάρρος της γνώμης του, και να μην να κρύβεται πίσω από το ΔΝΤ.
Όλα τα υπόλοιπα είναι υπεκφυγές...



Θα μείνει στην ιστορία
ως ένας άλλος «Εφιάλτης»
 
«Η ΝΔ, για μια ακόμη φορά, συντάσσεται με τους πιο ακραίους από τους δανειστές -με τη φωνή του ΔΝΤ. Ο κ. Μητσοτάκης λειτουργεί και πάλι ,ως η πέμπτη φάλαγγα των δανειστών, που σε μια κρίσιμη στιγμή για την κοινωνία, συντάσσεται και στηρίζει τις πιο ακραίες φωνές». Αυτό τόνιζε σε  χθεσινή ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.
"Ζητιανεύει από τον κ. Σόιμπλε και το ΔΝΤ, εκλιπαρώντας για εξουσία, αδιαφορώντας για την κοινωνία που υποφέρει.
Ο «πρόθυμος» κ. Μητσοτάκης ξεπέρασε κάθε όριο! Στην προσπάθειά του να αποτύχει η σημερινή κυβέρνηση ζητά ακόμα σκληρότερα μέτρα. Θα μείνει στην ιστορία ως ένας άλλος «Εφιάλτης». Δεν έχει καταλάβει ότι θα αποτύχει και θα χάσει γιατί ο λαός θα τον κρίνει στο τέλος της τετραετίας. Στα δύσκολα ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να ταυτιστεί με τους ακραίους συντηρητικούς κύκλους της λιτότητας.»