ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Ο µένταλιστ συκοφάντης Κυριάκος και ο «τυφλός» Σταύρος

Σταύρος - Κυριάκος
Αγωγές του 1.000.000 ευρώ (στον καθένα) έχει καταθέσει η εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ

Ο ένας µάς λέει ότι το Μάρτιο του 2016 αναφερόταν στις διαφηµίσεις που θα έπαιρνε το ΧΩΝΙ 8 µήνες µετά(!!!) και ο άλλος δεν είδε ούτε τις κυκλοφορίες µας αλλά ούτε και τα σηµεία που του τονίσαµε µε bold γράµµατα στην αγωγή µας!!! Τέτοια λένε για να σωθούν.
Τόσο λίγοι εµφανίζονται στις προτάσεις τους οι εναγόµενοι από την εφηµερίδα µας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Σταύρος Θεοδωράκης, που τώρα τρέχουν να κρυφτούν πίσω από αστεία επιχειρήµατα. Ωστόσο, πρέπει να δώσουµε συγχαρητήρια στους δικηγόρους τους. Οι ισχυρισµοί τους… οι µεγαλύτερες αποδείξεις µας!
Στις 29 Μαρτίου 2016, στο ελληνικό κοινοβούλιο, κατά τη συζήτηση για τη διαφθορά και τη..
διαπλοκή στη χώρα, συνέβη κάτι, που όµοιό του δεν έχουµε δει ποτέ στο παρελθόν στην κοινοβουλευτική ιστορία του τόπου.
Ο αρχηγός της αξιωµατικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Σταύρος Θεοδωράκης, σε προφανή και απόλυτη συνεννόηση µεταξύ τους -και γνωρίζοντας ότι εκείνη τη στιγµή απευθύνονται στο µεγαλύτερο δυνατό ακροατήριο- δεν δίστασαν να µετατρέψουν το βήµα της Βουλής σε ένα φθηνό εργαλείο συκοφάντησης, προκειµένου να εκτελέσουν (κυριολεκτικά) µια ιδιωτική επιχείρηση. Να κλείσουν µια εφηµερίδα, γιατί τους ενοχλεί µε την αρθρογραφία της. Να την τσακίσουν στα µάτια του κόσµου, να πλήξουν όσο µπορούν την αξιοπιστία της, προκειµένου να πάρουν εκδίκηση για τα ενοχλητικά της πρωτοσέλιδα.

- από ΤΟ ΧΩΝΙ (διαβάστε περισσότερα στο toxwni.gr)