ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Ο πόλεμος της Στοάς!

Espresso εναντίον Παραπολιτικών

Tην εφημερίδα «Παραπολιτικά» κατηγορεί η «Espresso» ότι ανακάλυψε... όψιμα, τα όσα συμβαίνουν στη Μεγάλη Στοά (των Μασόνων) της Ελλάδας και έσπευσε να τα δημοσιεύσει το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου. Η «Espresso» στο σημερινό της φύλλο αναφέρει χαρακτηριστικά:
"Οι «αποκαλύψεις» της εβδομαδιαίας εφημερίδας του Ι. Κουρτάκη (στενός φίλος του Μαρινάκη) για τη διαμάχη μεταξύ των τεκτόνων δημοσιεύτηκαν με τους εξής τίτλους: «Ο άγνωστος εμφύλιος στο άβατο της Στοάς. Τα "Π" αποκαλύπτουν τις καταγγελίες εκ των έσω για οικονομικές ατασθαλίες, στημένες αρχαιρεσίες και τους πρωταγωνιστές της απάτης».
Μόνο που ο εμφύλιος δεν είναι και τόσο άγνωστος, όταν ήδη από τις 30 Σεπτεμβρίου η..
«Espresso» δημοσίευσε στοιχεία για την έρευνα των οικονομικών εισαγγελέων και την άσκηση δίωξης σε βάρος του λογιστή της Στοάς και συνεργατών του για όργιο εκατομμυρίων.
Η «Espresso» επανήλθε στο θέμα στις 29 Νοεμβρίου με αποκλειστικό δημοσίευμα («H Στοά των Μασόνων φλέγεται»), αποκαλύπτοντας (και με δικαστικά έγγραφα) όσα με χρονοκαθυστέρηση πήραν χαμπάρι τα «Παραπολιτικά»."

**Στη φωτό τα πρωτοσέλιδα της «Espresso» στις 29 Νοεμβρίου και τις 30 Σεπτεμβρίου και το δημοσίευμα των Παραπολιτικών στις 10 Δεκεμβρίου