ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Ξαναχτύπησε ο τουϊτεράκιας Μουρούτης – Δεν πήραν την έγκρισή του για το εξώφυλλο του UNFOLLOW


Τα έβαλε πάλι με την ΕΣΗΕΑ 

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το UNFOLLOW 15 με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ (μεταξύ πολλών άλλων) για το χρυσό της Χαλκιδικής, τα βασανιστήρια, την κυβέρνηση τραπεζοεισπρακτόρων, τη διαπλοκή, τις απειλές και τη δημοσιογραφία.
Την ίδια ώρα ο τουϊτεράκιας διευθυντής του Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης, έγινε λέει έξαλλος από τη φωτογραφία στο εξώφυλλο και ζητάει την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ επειδή λέει το περιοδικό προάγει την βία! Δείτε τι έγραψε ο Μουρούτης:
«Είμαι βέβαιος ότι η ευαίσθητη ΕΣΗΕΑ θα παρέμβει για την αθλιότητα, του περιοδικού των “συντρόφων” που μεταξύ άλλων ποινικών αδικημάτων προάγει τη βία».
Το άρθρο υπό τον τίτλο «Σταματήστε τα βασανιστήρια κύριε Σαμαρά!», που προφανώς ενόχλησε τον Μουρούτη, το υπογράφει ο Αυγουστίνος Ζενάκος ο οποίος υπογραμμίζει: «Είναι πολιτική επιλογή της κυβέρνησης να βασανίζονται άνθρωποι. Καμιά «κρίση» κανένα «επείγον» δεν βαραίνει περισσότερο από τα βασανιστήρια. Χωρίς καμία συζήτηση ή περιστροφή, πρέπει τα βασανιστήρια να σταματήσουν αμέσως».