ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Τι τρέχει με τον Γιώργο Παπαδάκη;

Τα νεύρα και η τηλεοπτική κι όχι μόνο κόπωση του Γ. Παπαδάκη και ο ρόλος-κλειδί του Ντίνου και της Ντόρας

«Δεν σκέφτομαι ποτέ να τα παρατήσω!» Αυτό είπε σε πρόσφατη συνεντευξή του ο Γιώργος Παπαδάκης και πολλοι ήταν αυτοί που αναρωτηθηκαν μήπως θα έπρεπε να το ξανασκεφτεί. Κι αυτό γιατί ο Παπαδάκης δείχνει φανερά σημάδια κόπωσης και φαίνεται να έχει όλα τα συμπτώματα της τηλεοπτικής κι όχι μόνο κούρασης.
Τόσα χρόνια ζωντανά κάθε μέρα κάπου ο άνθρωπος -όταν μάλιστα είναι και μιας κάποιας ηλικίας- «κλατάρει». Και το σίγουρο είναι ότι ο Παπαδάκης δεν διανύει την πρώτη νεότητα. Κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από τις αντιδράσεις και το όλο κόνσεπτ στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Ο (δώστε μου τηλεόραση και τίποτε άλλο) Ντίνος Σιωμόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη είναι σαν να προσπαθούν κάθε πρωί να τον κρατάνε σε..
καταστολή, να τον πάνε με το μαλακό και να μην τον εκνευρίζουν, καθώς ο τηλεπαρουσιαστής, αν και δεν έχει τις αντοχές και τα ρεφλέξ,θέλει να τα λέει και να τα κάνει όλα μόνος.
Ο Παπαδάκης έχει συνεχώς νεύρα, εύκολα εκνευρίζεται και χάνει τα λόγια του όταν κάτι του πάει στραβά και δεν γίνεται όπως θέλει αυτός (ίδιον, λένε, των ανθρώπων κάποιας ηλικίας). Τελικά το να εγκαταλείπεις έγκαιρα αυτό που μέχρι τώρα έκανες καλά, είναι ίδιον σοφού ανθρώπου.

Υ.Γ: Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 κάνουν τώρα το σταυρό τους κι ελπίζουν όλα να πάνε καλά με τη νέα ψυχαγωγική εκπομπή του Παπαδάκη που, μετά τις συνεχείς αναβολές, αρχίζει στις 16 Μαρτίου.

Υ.Γ1: Παρακολουθήσαμε δυο-τρεις εκπομπές τώρα τελευταία και μας έπιασε άγχος (για λογαριασμό του) με το πώς διαχειρίζεται την εκπομπή, τους συνεργάτες και τους καλεσμένους του...