ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Πάνω από 2.500 βιογραφικά για μια συμμετοχή σε «ροζ» ταινίες λόγω κρίσης!

Kάτι η συνεχώς αυξανόμενη ανεργία, κάτι η περιέργεια, η Sirina Productions έχει γίνει η πιο... περιζήτητη εταιρεία της Ελλάδας αυτή τη στιγμή!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας 6 Μέρες, η εταιρεία παραγωγής ταινιών «με υπόθεση» έχει δεχθεί πάνω από 2.500 βιογραφικά σημειώματα τα τελευταία χρόνια από επίδοξους πρωταγωνιστές.
Στην πλειοψηφία τους είναι άνδρες, ενώ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε εκπρόσωπος της Sirina στην εφημερίδα, αυξανόμενο αριθμό αιτήσεων λαμβάνουν και από γυναίκες.
Όπως ισχυρίζεται εκπρόσωπος της εταιρείας, δεν είναι μόνο η ανεργία που ωθεί τους Έλληνες να..
γίνουν πορνοστάρ στην Ελλάδα, αλλά το γεγονός ότι πλέον δεν υπάρχουν ταμπού.
«Έχουμε δει κοπέλες να έρχονται για casting» ακόμα και με τις μητέρες τους», λέει χαρακτηριστικά ενώ τονίζει πως είναι διαφορετικοί οι λόγοι συμμετοχής για τα δύο φύλα.
Οι μεν γυναίκες συμμετέχουν αποκλειστικά και μόνο για τα χρήματα, οι δε άνδρες κυρίως για την αυτοεπιβεβαιώση, υποστηρίζει.
Όπως και να 'χει, οι μισθοί είναι ιδιαιτέρως υψηλοί, αφού για το γύρισμα μιας σκηνής ένας πρωτοεμφανιζόμενος ηθοποιός αμείβεται με 1.000 ευρώ, ενώ ένας... καταξιωμένος στο χώρο φτάνει τα 3.000 ευρώ!..