ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγουν σπουδαστές της Ιεράπετρας κατά του σχεδίου «Αθηνά»

Τι αναφέρουν τα παιδιά του ΤΕΙ Κρήτης του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης

Ο Σύλλογος Σπουδαστών της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης,  παράρτημα Ιεράπετρας, Tμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης (marketing), αποφάσισε να αποδώσει εντολή  εκκίνησης νομικής υποστήριξης και προστασίας των κεκτημένων δικαιωμάτων των μελών του, τα οποία θα θιγούν βάναυσα από πιθανή εφαρμογή του δημοσιευθέντος σχεδίου για την Ανώτατη εκπαίδευση  «Αθηνά».
Στο παραπάνω πλαίσιο, επιδόθηκε στις 6/3/2013 με δικαστικό Επιμελητή στον Υπουργό Παιδείας, αίτηση οφειλόμενης νομίμου ενεργείας, του πληρεξουσίου Δικηγόρου Πέτρου Ι. Μηλιαράκη, με..
την οποία οι Σπουδαστές ζητάνε, σύμφωνα με την αυστηρή διάταξη της παρ. 2 του άρθρου 20 του Συντάγματος, σε συνδυασμό με τα άρθρα 2 και 4 του Ν.2690/1999 που κυρώνει τον Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας, την Διοικητική τους Προστασία.
Οι Σπουδαστές της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης,  παράρτημα Ιεράπετρας, Tμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης (marketing) αναφέρουν:
«Κατόπιν των ως άνω, επιφυλασσόμενοι των δικαιωμάτων μας, αναμένουμε ο Αρμόδιος Υπουργός ως και η Επιτροπή Μορφωτικών υποθέσεων που συνεδριάζει ενόψει της παρουσίασης του σχεδίου «Αθηνά», να πράξουν τα δέοντα ώστε να παραμείνει ανέπαφο το Τμήμα μας, ο τίτλος σπουδών μας και  τα κεκτημένα επαγγελματικά μας δικαιώματα. Ζητούμε την υποστήριξη της Ελληνικής κοινωνίας και δεσμευόμαστε για την προστασία τόσο του Τμήματος μας όσο και του Γνωστικού Αντικειμένου του Μάρκετινγκ που στο τμήμα μας διδάσκεται εξειδικευμένα σε τρεις τομείς απόλυτα σημαντικούς για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας:
1. Ηλεκτρονικό Μάρκετινγκ,
2.Τουριστικό Μάρκετινγκ, και
3. Αγροτικό Μάρκετινγκ
 Με την παραπάνω αίτηση μας καταδεικνύουμε στη διοίκηση το μέγεθος και τη σοβαρότητα της υποχρέωσης της προς προάσπιση των συμφερόντων και των δικαιωμάτων μας έναντι παντός.»