ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Αγρια κόντρα ανάμεσα στο μπλογκ Fimotro και στα έντυπα του Γ. Φιλιππάκη

Γ. Φιλιππάκης, Γ. Παπαγιάννης, Δ. Μάρης
Δύο ολόκληρες σελίδες αφιέρωσε η εφημερίδα Espresso στο μπλογκ fimotro και τον φερόμενο ως διαχειριστή του Γιάννη Παπαγιάννη. Αιτία για το δημοσίευμα-απάντηση της εφημερίδας ήταν ανάρτηση του fimotro υπό τον τίτλο «Σάλος για τον ΟΠΑΠ που χρηματοδοτεί το παράνομο στοίχημα μέσω του μετόχου της εφημερίδας «δημοκρατία», Δημ. Μαρή!..»
Η Espresso (ανήκει στο εκδότη Γιάννη Φιλιππάκη όπως και η «δημοκρατία») στο δημοσίευμά της  κάνει λόγο «για "κουκουλοφόρους" της  παραδημοσιογραφίας του υπονόμου που εδώ και πέντε  περίπου χρόνια έχουν βρει άσυλο στα σκοτάδια  του ανώνυμου, χυδαίου και συκοφαντικού blog fimotro (του Γιάννη Παπαγιάννη)». Η εφημερίδα υποστηρίζει πως το blog προσπαθεί με ύπουλο τρόπο να αφήσει σκιές για τη δουλειά δημοσιογράφων και εκτελεί..
«συμβόλαια» επαγγελματικής εξόντωσης και ηθικής μείωσης τους. Επίσης η Espresso αναφέρεται σe όλες τις δικαστικές περιπέτειες στις οποιες έχει εμπλακεί ο Γιάννης Παπαγιάννης, καταγγελόμενος ως διαχειριστής τoυ Fimotro.
- Διαβάστε εδώ ολόκληρο το δημοσίευμα της Espresso υπό τον τίτλο Το χυδαίο «Fimotro» σε νέες περιπέτειες
- Διαβάστε και τις αναρτήσεις του fimotro:
* ΠΟΝΕΣΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΑΠ 

* ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟIΧΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ SITE!!!

* Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ, ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ...ΙΔΟΥ Ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΑΙ "ESPRESSO"
 .
.. και βγάλτε τα συμπεράσματά σας